Casper viser noen av triksene sine

"Sitte bamse", favoritten hans, han tror han kan oppnå det meste mde dette (og det har han rett i, hvem kan motstå ham slik da), og han tilbyr dette som et alternativ til sitt 😛

uimotståelig 😀

ferdig med å sitte bamse!

"Bukke", ett av de første triksene han lærte da han var valp, og det han har lært raskest, to klikk så skjønte han det.

bukking kombinert med en strekk

"Pang Pang" Eller spille død. Det er målet iallefall, men han ser bare død ut i to sekunder, før hodet popper opp for å se etter belønning *ler*

også pang pang, Casper style, har nok ikke lært inn trikset 100%, han er ikke helt sikker på hva jeg vil ha, så han veksler mellom siden og rygg.

"danse", her snurrer han rundt og rundt etter håndbevegelse.

Det var noen av triksene han kan, og flere skal han lære, er veldig morsomt 😀  kom gjerne med tips til morsomme triks som kan læres inn! 🙂

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Casper viser noen av triksene sine

 1. Monica T says:

  Så søt han er 🙂
  Toya spiller også død i 2 sek, før hun ser etter godbit.
  Å bukke var en smart ting, det skal jeg trene på også. Samt at det ser morsomt ut å lære de å lukke skuffer, så det er på planen også.

  Andre triks jeg har trent på er å snuse/touche tommel når man har haike tommel. Give five ( eller en form for gi labb i riktig hånd ). Kan utvikles til når man står, at om jeg løfter høyre fot skal hunden gjøre det samme. Venstre fot er andre labben.

 2. Zebra says:

  SJARMØØØØØØØØR…
  Du kan lære inne, skamme deg trikset, holde poten over øye/nesa, veldig søtt

 3. Unni says:

  Han er jo helt skjønn da og veldig glad og trygg ser det ut som! Tror han kan lære nesten hva som helst, bare du sier han er flink som gjør det. Iceman elsker å løpe under oss, mellom bena – og så snurre rundt med ball i munnen.

  • Nina says:

   Han er så skjønn ja… den hunden den hunden!! <3
   Mellom bena må jeg prøve på, slalom. også så jeg et kult triks på en annen blogg her om dagen, hunden stiller seg opp mot en vegg på bakbena, og eieren går bak og "ransaker".

 4. Heidi says:

  Herlige bilder av en super uimotståelig Casper som gjør triks.

 5. Eivor says:

  artige bilder! Du kan lære han å vinke 😉