Casper tror han er en schäferhund

… iallefall hva stillingen anngår. Strever litt med det altså, å få ham til å stå utstillingspent. Eller, det gjør han faktisk helt av seg selv, men problemet er jo å få fanget det på film. Eller på minnekort da.

 

Den siste uken har det ikke vært noe bråk om natten, og han har sovet helt til jeg har kommet ned til ham. Jeg har tidligere vært litt motstander av bur, men det er fordi jeg ikke har sett nødvendigheten av det. Tidligere har jeg hatt problemer med å få ham til å sove da jeg gikk fra ham, men etter at han begynte å sove i buret har det ikke vært en lyd. Han føler seg nok mer trygg der inne, og han legger deg ofte inn frivillig:) Så lenge burbruken ikke overdrives, så må jeg virkelig si at det er en praktisk liten sak (eller en stor sak som dominerer hele kjøkkenet).

Kan da umulig mislike det 🙂 (legg merke til det fine prikketeppet han har fått av “mormor”)

I går var han også alene hjemme i 3 timer, og det er det lengste jeg har dratt fra ham. Da jeg kom hjem listet jeg meg opp oppkjørslen, og lyttet utenfor døren. Helt stille. Så gikk jeg stille inn i huset, og inn til buret. Da kom det et “boff”, og det var helt tydelig at jeg hadde vekt ham. Han hilste omtrent ikke, gikk bare å la seg igjen hehe. Deilig, det med hjemme alene trening er det jeg har vært mest nervøs for, men det ser ikke ut som om det blir noe problem.

 • Ting han kan nå: (alt må jo såklart finpusses da,ingenting er “ferdig”) 18 uker gammel
 • Sitt
 • Dekk
 • Komme på innkalling
 • Navnet sitt åffkårs
 • Sitt og bli
 • Dekk og bli
 • Nei (stort sett iallefall)
 • Ikke hoppe opp ved hilsing (stort sett)
 • Sove hele natten igjennom
 • Være alene hjemme i minst 3 timer
 • Gå pent i bånd (stort sett)
 • Tisse på kommando
 • Vente (dette må øves mer på)
 • Ting han må lære:
 • Slipp!
 • Gå pent i bånd i bysituasjoner osv.
 • Ikke hoppe opp mot fremmede i båndet
 • Ikke jage alt som beveger seg på fortauet  (løv osv)
 • Fot (men det tar vi på grunnkurs)
 • Trix hehe
 • … også kom jeg ikke på noe mer. Men synes stort sett han har lært de viktige grunnleggende tingene.

Ouuuuuuuuuuuuuuuuul!!!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.