Bird Is The Word

Plutselig ble dette en fugleblogg!

For en stund siden møtte vi på denne gjengen 🙂 eller møtte på å møtte på, Casper oppdaget dem først,  og kastet seg ut iblant dem. Det så ganske villt ut egentlig, og jeg tenke faen nå er det noen som dør her. Men villdyret mitt er visst ikke særlig villt egentlig, jeg løp bort og sa nei, og da gikk han bort, og det var akkurat som om det ikke var gjess der lenger, helt luft for Casper. Litt rart å se egentlig, var som å slå av en bryter. Ikke at det er positivt at han kastet seg ut i fjærballene, men i det minste fikk jeg jo se at han ikke er ute etter å hverken drepe, eller i det hele tatt skade. Ikke en skramme på dem. Den ene hadde ett dun på nesen, men thats it. Ikke var de redde etterpå heller, neida, de sto der og glodde og spiste litt gress mens vi tok bilder de. Så det endte godt for alle parter 😛 Tror det skjedde noe rart med formatet igjen, riktig størrelse her.

Pappen og en av ungene

Hele familien

mammaen

også stakk de, og de og det gjorde vi og.

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Bird Is The Word

 1. Unni says:

  Kjernefamilie! Ha ha ha – ja du har jo rett i det! Egentlig tror jeg Casper skal være glad han ikke virkelig prøvde å drepe – han hadde nok fått litt vondt han også. Men det med å skru av: Akkurat det skjedde med Lane her også! Hun oppdaget jo den første av 5 trostunger som ville ut av hundehagen vår! Jeg var sikker på at den var trampet i hjel, eller i allefall skadet, så da jeg skrek NEI, da hoppet hun unna, og prøvde ikke en gang å “hjelpe” til da jeg fanget den og slapp den ut på andre siden. Hun var rett og slett uinteressert!

 2. Zebra says:

  De er jo ikke akkurat veldig pene disse birdiene:) Men fine fine bilder! Og flinke Casper som ikke skulle drepe, bare leke:)

  • Lola Pagola says:

   Synes egentlig de er det jeg 😛 de har så søte ansikter, minner litt om Donald faktisk.

   Og takk takk 🙂 Er glad han ikke skulle drepe eller skade ja, huff… hadde vært fælt og pinlig rett og slett. Og det var jo til og med en liten kjernefamilie det der.