“Åh va trött jag blev!”

Casper dupper av sittende

Må forresten skryte litt av hvor utrolig flink han er på toget, han sov stort sett hele veien, og lå pent på gulvet på teppet sitt. Spurte kondoktøren om jeg kunne ha ham oppi setet om jeg la på teppet, men det var visst ikke greit, de fikk klager fra allergikerne

Kjære allergikere, hvis dere tåler dyr så dårlig, hvorfor sette seg i den eneste lille vognen i toget som er beregnet på dyr? Det provoserer meg merker jeg, at vi med hunder blir litt annenrangs på en måte, “unnskyld at jeg har hund”. Jeg betaler like mye for Casper som folk gjør for en barnebilett, så det skulle vel bare mangle om jeg ikke fikk en plass å ha ham på og? Nei NSB, er ikke noen stor fan av dere, og synes ikke dere behandler hundeeiere særlig pent. Mange kondoktører er veldig hyggelige og helt klart hundeelskere, men så er det sannelig endel råtne epler innimellom og som ikke gjør turene like hyggelige. Såh… jeg skulle egentlig bare legge ut videoklipp jeg 😛 Tror jeg får ta ut resten av frustrasjonen i et eget tog-innlegg 😛

Tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to “Åh va trött jag blev!”

 1. Veldig enig med folk her, man føler seg litt uglesett i dagens samfunn fordi man har hund. OG til de jævlige allergikerene, ta en PILLE davel…

 2. Jeg har aldri tatt tog med hund, så har ikke egne erfaringer, men om det er slik at NSB gjør det vanskelig og surt for hundeeiere å ta tog, så er det innmari synd.

  Ang å ha hund i setet, så kan jeg kanskje skjønne det litt, hvis det er slik at den samme vognen kanskje neste måned IKKe er hundevogn lenger? Vet ikke hvordan det fungerer. Enkelte hundehårtyper er jo stein hakke umulige å få ut av tekstiler. Da er det vel lettere å rengjøre gulvet.

  Jeg hadde jo selvsagt villet ha hunden min i setet, men kanskje det er en forklaring på det?

  • Anonymous says:

   Jo men hvis jeg har ham i setet dekker jeg det så klart til med et teppe 🙂 Og at han ligger på gulvet er uansett ingen hindring for at hår finner veien opp i setene. Tror nok hundevognen alltid er hundevogn, dørene og vognen er jo merket.

 3. Pia & Euro says:

  Er det klinisk mulig å bli søtere enn det der da?! *smelt*

  Men er HELT enig med deg ang. NSB. Jeg har laget et helvete en gang, når jeg hadde betalt for hunden OG fikk et menneske som skulle sitte ved siden av meg (i de gamle togene, 2 seter). Det var jævlig ubehagelig for både meg, hunden og den siste passasjeren, og det skal bare mangle at man får et sete fritt ved siden av seg – som et minimum!