Vannhale og ødelagte leker!

Casper har fortsatt vannhale, men er nok på bedringens vei. Kommer den ikke opp i løpet av uken får vi ta en tur til dyrlegen, jeg er alltid redd for at den skal være brukket når han ha vannhale 😛 Men jeg regner med at den ikke er det, da ville han vel og vist mer tegn til smerte. Nå virker det bare som halen er et irritasjonsmoment. Eller, i går fikk jeg faktisk høre hvordan et hjerteskjærende hyl høres ut! Huff! Casper satt i sofaen, og halen kom i klem bak en menneskerygg. Jeg har ALDRI hørt ham hyle så høyt og skingrende før! Stakkar! Etterpå smilte han som besatt, prøvde vel å dempe (men hva?), og kom til meg for trøst. Han er nå søt da <3

Også til de ødelagte lekene… Sniff er nemlig på besøk! Ødeleggeren Sniff! Helt utrolig hvor flink den hunden er til å drepe pipeleker! Leken i forrige innlegg er jo sånn at det skal godt gjøres å ødelegge pipingen, selv om leken punkteres. Vel, Sniff klarte det, og det på 5 minutter. Etterpå drepte hun favoritten til Casper, den lille rosa kong wubbaen. Casper har slike pipeleker i årevis, de blir aldri ødelagt, men Sniff sine små tenner får det til med en gang 😛 Vel vel… da er det bare å bestille nytt, for Casper var jo så glad i den ballen!

 

Ps. det bildet må være det første i historien av Casper der han står understilt!


Tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Vannhale og ødelagte leker!

 1. Marianne says:

  Ps: jeg så hvilket kamera du bruker etter jeg skrev forrige innlegg:)

 2. Anonymous says:

  Wow! For en nydelig blogg! Jeg kom over den når jeg søkte på labradomix på google;) Fantastiske bilder du tar!! 🙂 Hvordan kamera har du? Jeg er ei jente på 34 år som har en Springer Spaniel på 11 år og en labradormix (omplassering) på snart 2 år. + at jeg er over gjennomsnittet intressert i fotografering:) Det er kjempeartig! Sommerhilsen til 2 & 4bente fra Marianne:)

  • Lola Pagola says:

   Hei! Tusen tusen takk for en kjempekoselig kommentar, den gjorde dagen! 🙂 Det er ekstra koselig når nye folk titter innom og legger igjen en hilsen, det setter jeg stor pris på! Sommerhilsen tilbake fra meg og det prikkete motivet 🙂

 3. God bedring til stakkars Casper,og fyfy til lille pipeherper.

 4. krya på dig casper!