Utstilling Gudbrandsdal hundeklubb

— redigerer tema og sånt, linker på siden er straks tilbake–

I helgen har vi vært på utstilling i hundorp!

Dommer var Tina Sulce fra latvia.

Good type. Strong male. Quite comp.  Mask. head. I pref. a bit darker eye. A bit strong muzzle. G. neck G.bone and feet. Deep chest. G ang. T.line should be better when moving. Nice temp. Exl. marks

1 kval, 1 konk, CK, 2 bhk CERT

Veldig fornøyd med dette, og så morsomt med CERT, endelig!  😀 Ang. kritikken  kan ikke helt se at snuten er kraftig, helt objektivt sett synes jeg den er perfekt 😛 nei, men seriøst så har han for meg et veldig veldig godt hode, og vil heller ha kraftig enn snipete. Ang. topplinjen er jeg enig, vi “sliter” litt med løpingen, men har fått noen gode tips som jeg skal ta med meg, og forhåpentligvis klarer å huske til neste gang. Han har knall bevegelser ellers, så det er det med å få vist ham på riktig måte. Veldig deilig med stor og god ring for en gangs skyld, bekymrer meg alltid litt for venstresvingen, men her kunne man faktisk løpe en runde uten bråsvinging. Han står ganske bra nå (tror jeg), og det er ikke så vanskelig å stille ham opp som før, har lært meg at det fungerer best uten for mye dill, og at han står veldig fint av seg selv rett og slett. Så jeg synes da vi har en liten forbedringskurve, og nervene var ikke like i høyspenn i dag.

Så ja, jeg  har hatt en kjempefin dag, i koselig selskap….! Gratulerer til Ch. Price spot are you ready med BIR, og kennel Dalnews med BIM, cert og BIR veteran (jeg har gått litt surr i navnene her dessverre, men veteranen var Solbo’s Chiba iallefall)


Casper var lei av å stå pent, så certbildet får vente 🙂


På lørdagen var vi på en lang fjelltur, der han fikk løpe løs hele tiden. Storkoste seg. Om natten sov vi i telt/bil, ganske kaldt ja! 🙂

Bookmark the permalink.

Comments are closed.