Tur på isen

Jeg synes han er veldig flott nå, 23 mnd og begynner virkelig å bli voksen i kroppen, har tatt sin tid. Veide ham hos dyrlegen da han ble røntget forrige uke (se innlegg under), og han veier 35 kilo. Jeg trodde han veide 33 kilo, for det er ikke så mange mnd siden han gjorde det, og iom han var litt rundere da han ble veid sist, vil det si at han kun har lagt på seg noen kilo muskler. Vil si at 35 kilo er matchvekten for ham nå, synes han ser veldig bra ut om jeg får si det selv *fnis*

Min amazing batdog, Euro kom å fly med meg!

Casper stakk alt for langt bort, til både min og Odin sin frustrasjon. Må ha vært en løpetidstispe i nærheten, for han forsvant flere minutter, langt bortover isen (isen er trygg, og var inne mot land)… ble skikkelig irritert på ham må jeg bare si, er så frustrerende å stå å kauke på en dustehund som ikke enser deg. Men han kom da tilbake, pustende og pensende.

odin

Bamse for pølse

kjekkasen <3

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Tur på isen

 1. pacoblogg says:

  syns han ser prefekt ut jeg 🙂 kan ikke få sagt det nok,du tar så nydelige bilder 😀

 2. emelie says:

  grattis till fint hd-resultat! 🙂 35?! berit väger 24 och jag tycker hon är en stor hund. hihi! berit hade älskat att få leka lite med odin, dvärgschnauzrar är det bästa hon vet!

  • Nina says:

   Casper er faktisk en liten hannhund altså, han blir veldig liten i forhold til mange andre på utstilling. Ikke så veldig mye større enn mange tisper egentlig, men han blir jo veldig massiv i forhold til dem da. 🙂

   Og takk 😀

   Odin og Casper er kjempegode venner, de venter på hverandre på tur, og Odin dilter etter Casper, selv om Casper bare er 2, og han er 8 år gammel (tror jeg). Morsom fyr ^^

 3. Syntes han så helt perfekt ut på det første bildet, han kan da umulig få dårlig premiering på utstillin 😀 Syntes han var skikkelig flott på første bildet! Og det halsbåndet var skikkelig kult, det kledde han:)

 4. evy og Zebra says:

  Synes han er veldig fin kondisjon jeg:)))
  Men han blir nok kanskje litt for kondisjonert for utstillingsringen, hehe

  • Nina says:

   Åneeei… dæm, da får jeg kanskje fete ham pittelitt opp før stange da? … at det skal være så vanskelig dette da :S hihi… kanskje jeg får justere matchvekten til 36 i utstillingsesongen 😛

 5. Marie says:

  Åhh han er kjekk da! Enig med deg! 😀