Skal, skal ikke… hmmm :)

Jeg har skikkelig lyst på en pawtrekker, ser sinnsykt gøy ut. Men så er det prisen da, 4500 for den billigste varianten, som ikke er fulldempet (men den har fortsatt forhjulsdemping, så jeg vil anta at det holder for meg).  Jeg har fått muligheten til å få 20% rabatt, så da blir det 3600 for den, og 4400 for den fulldempede. Jeg er skikkelig usikker, men også veldig fristet, jeg har jo fått testet Caspers trekk-egenskaper i år, både på spark og på ski, og han skuffer ikke.  Han er veldig utholdende, og det virker som han synes det er gøy og. Og det synes jeg og, kjempeartig. Og jeg vet ikke helt om jeg tør å sykle så mye med ham på vanlig sykkel, for det første har jeg en skrall guttesykkel, og for det andre så synes jeg det er litt skummelt uansett, å sykle med hund. På en sparksykkel har jeg jo mer kontroll, og kan hoppe lett av.  Jeg er veldig veldig fristet… ! Spark er kjempegøy, men noe begrenset også, denne her kan jeg jo kjøre med over alt, i skogen osv, også blir det litt trekking og fart på sommeren og. 🙂

Pawtrekker

Tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Skal, skal ikke… hmmm :)

 1. evy og Zebra says:

  Jeg tror jeg hadde sjekket ut Springeren først jeg, er mye billigere.. Og jeg har sykla med hannhunder, og svære schæfere og det har gått greit..Det verste var da jeg kjørte med en elghund,og det spratt en rotte over veien-wow..:)

 2. Eva says:

  Du lever bare en gang! *ler* Eller kanskje ikke? 😀

  • Lola Pagola says:

   Lever iallefall bare dette livet en gang… i neste liv kan jeg jo ende opp som en chihuahua-eier eller noe sånt… 😛

   • Eva says:

    Forresten. SV: Hihi, takk. Minner om Casper i kroppen 🙂 Nei, hun er ikke stilt offisielt, men jeg skal stille henne i juni 🙂

 3. Line says:

  nei, med sele og springer har jeg ikke hatt særlig store problemer altså. for den holder henne på plass….ganske bra.! så jeg har vært fornøyd med den…Kostet ca 500kr…

 4. Line says:

  hihi du er GAL! men seriøst.. jeg har syklet en del med Pippi, og hun HATER jo alt som beveger seg…og gått fint det altså. Med springer.. så … men dette så jo og kuult ut:)
  Blir uansett spennende å følge med hva det blir til….

  • Crazy banana says:

   Men blir du ikke dratt overende? Jeg har aldri prøvd å sykle med springer, kanskje ikke så rart at jeg har litt negativt bilde av det å sykle med hund når jeg bare har prøvd med vimsete hund bundet i styret med flexiline (litt dumt ja)… ser for meg at det blir et helvete å møte andre hunder og sånn, på guttesykkel kommer jeg meg jo ikke så lett av heller. Men det å møte andre hunder blir jo like styr med pawtrekkeren forsåvidt.
   Men hvis det plutselig kommer en katt forbi, så blir det lettere å takle det på sparksykkelen enn vanlig sykkel…

 5. Pia says:

  Skal, skal, skal, skal! 😀 😀 😀