Skal, skal ikke… hmmm :)

Jeg har skikkelig lyst på en pawtrekker, ser sinnsykt gøy ut. Men så er det prisen da, 4500 for den billigste varianten, som ikke er fulldempet (men den har fortsatt forhjulsdemping, så jeg vil anta at det holder for meg).  Jeg har fått muligheten til å få 20% rabatt, så da blir det 3600 for den, og 4400 for den fulldempede. Jeg er skikkelig usikker, men også veldig fristet, jeg har jo fått testet Caspers trekk-egenskaper i år, både på spark og på ski, og han skuffer ikke.  Han er veldig utholdende, og det virker som han synes det er gøy og. Og det synes jeg og, kjempeartig. Og jeg vet ikke helt om jeg tør å sykle så mye med ham på vanlig sykkel, for det første har jeg en skrall guttesykkel, og for det andre så synes jeg det er litt skummelt uansett, å sykle med hund. På en sparksykkel har jeg jo mer kontroll, og kan hoppe lett av.  Jeg er veldig veldig fristet… ! Spark er kjempegøy, men noe begrenset også, denne her kan jeg jo kjøre med over alt, i skogen osv, også blir det litt trekking og fart på sommeren og. 🙂

Pawtrekker

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VEpj48CYFMY&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Fuv5TIysZ-s&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00]

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.