Ronjas nydelige valper, 2 dager gamle (toller)

_DSC0092

En stolt Ronja med sine søte små

I går var jeg så heldig å få besøke noen nydelige små valper, som venninnen til Casper fikk for et par dager siden. Jeg trodde ikke så ferste valper var så søte allerede, utrolig å tenke på at enda søtere skal de bli i ukene fremover!
Rasen er nova scotia duck tolling retriever, aka “toller”. Hadde såklart med kamera, men var litt vanskelig lys, og jeg skjønner meg ikke helt på den eksterne blitsen enda, så ble litt rart lys. De er ikke orange egentlig. Fordelingen er 3 jenter og 4 gutter, men aner ikke hvem som er hvem. Var noen søte små tissefanter innimellom da hihi. Har forresten forandret layouten på bloggen, så håper bildene vises litt større nå. Jeg aner ikke, for jeg har fått meg en ny super-pc med HD skjerm, så alt er ser ganske bra ut her *flir* så hvordan ting ser ut for dere med vanlige dødelige pc’er aner jeg ikke. Nederst ligger det en liten filmsnutt. Filmet med speilrefleksen, og selv om det er hd oppløsning og det der så er det nok best på bilder. Sliter litt med manuell fokus, og at det lager endel støy.

Nok prat, her er de søte små <3

ikke som pailabbene til Casper

_DSC0136

_DSC0096

_DSC0133

_DSC0100

_DSC0125

_DSC0119

_DSC0114

_DSC0112

_DSC0106

_DSC0094

_DSC0093

http://bilder.vgb.no/24732/3col/img_48a06177c809e.jpg
Her er Ronja rundt 3 måneder, og Casper 4.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=l2ARvJGxB8k?rel=0]

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.