Resultater fra HD-røntgingen!

Norsk Kennel Klubs veterinær har nå avlest
 og stilt HD diagnosen på din hund:

Navn	: CURIAS BEBOP
Reg.nr	: DK05037/2008

HD diagnose : ABlir aldri lei av å logge meg inn og se dette 😛


Jeg er så glad 😀 Jeg hadde ingen grunn til å tro at han ble noe annet enn fri, men likevel kan man jo aldri være sikker, og dette er første gangen jeg gjør dette her så var skikkelig spent. Ble så glad da jeg sjekket dogweb (for tusende gang siden røntgingen på mandag) og så A’en lyse mot meg. Deilig!

Casper smiler og!

Han var ganske sliten etter røntgingen, men siden bilen ikke ville starte måtte vi gå begge veier. (0g jeg måtte løpe frem og tilbake en ekstra gang fordi jeg hadde glemt stamtavlen) Er bare 15 min å gå da, så det gikk bra. Pakket ham inn i et ullteppe før jeg dro tilbake på jobb (som vanlig egentlig *flir*), og nå har jeg altså ventet spent i tre dager.

Litt om HD:
Det finnes ulike  grader av denne defekten - og hofteleddene graderes etter følgende skala: fri  (A, B), svak (C), middels (D) eller sterk (E) grad av HD.
Mer:
Wikipedia
dyrlegenett.no
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.