Påmeldt til to utstillinger

Det knyter seg allerede litt i magen av å tenke på det, men på den andre siden så synes jeg jo det er litt gøy med utstilling og da, selv om vi på de tre vi har deltatt på ikke har de helt store resultater å skryte av (men for all del, jeg er jo overlykkelig over 1.premier da). Eneste måten vi (eller jeg) kan bli bedre på dette er jo å hoppe i det, så jeg får bare se på det som trening, og kanskje jeg klarer å slappe av litt mer denne gangen, det er målet iallefall.

Den nærmeste utstillingen er i Letohallen søndag 14 februar, der har jeg aldri vært før, bare kjørt forbi og da husker jeg at jeg sa høyt at der skulle jeg iallefall aldri stille, makan til trist og grått sted i gokk 😛 Problemet her er vel egentlig hvordan jeg kommer meg frem til hallen, hvis jeg ikke får skyss får jeg ta drosje fra dal stasjon, tror ikke det er mer enn 3 kilometer, og kan vel ikke bli all verdens. Får bare håpe det går tog fra eidsvoll til dal stasjon med jevne mellomrom da 😛 Uansett, ser ut som det ikke er en kjempestor utstilling, siden den er delt opp på to dager, så det er positivt. Siste gang i unghund og, så hadde jo vært morsomt å avslutte med en ck? (eller cert *drømme*) http://www.norskboxerklubb.no/nbk/dokumenter/ANNONSE_2010.pdf

Den andre utstillingen er i slutten av april, på stange. Lurer på om det er en dobbelutstilling, og jeg kan stille begge dagene, men det gikk bare an å melde på ene dagen, så får se. Hvis det er dobbelutstilling stiller jeg begge dagene iallefall. Første gang i åpen klasse 🙂 Stor gutt!

Noen flere som skal til letohallen?

Casper på dogs4all '09 *flir* (med selen satt på feil)

Foto Evy D. B Johannsen

bloglovin

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Påmeldt til to utstillinger

 1. Line says:

  hei:) bra du meldte på Leto da!!
  stange har pleid å være begge dager, men en av klubbene som arrangerer har også pleid å være litt seine, rote etc.. men i 2009 og 20008 var det to- dagers i alle fall. var veldig ok der da. ok golv der forresten;)

  Line&co.

  • Lola Pagola says:

   Ja welsh corgie-klubben har bare manuell påmelding foreløpig. Utstillingene ligger jo samme helg, ene står det stangehallen, andre stange, men må jo regne med at de arrangeres i samme hall? Håper det iallefall 🙂 Flott at det er bra gulv forresten, Casper blir litt krumrygget når det er glatt (men alle hunder blir vel kanskje det) 🙂

 2. Carina says:

  Vi skal også til Letohallen og stille den søndagen. 🙂 Kanskje vi sees. 🙂

 3. Catalyzator says:

  Åhhhh Spennende MasseBøtteVis med lykke til 14.Februar 😀 Nå har jeg sittet å skummet igjen (mest tittet på alle de nydelige bildene da hehehe) og fikk uuuuuuurdårlig samvittighet for å ha fulgt opp så dårlig … trossalt sitter en jo her å surfer og det å titte innom “kjentfolk” i nettverdenen er jo egentlig bare ett klikk unna 😆 Håper alt er bra hos deg og vedlegger en kjempegod klem til både to og firbeint 😀

  • Lola Pagola says:

   Ååå så koselig at du stakk innom!! Jeg har også vært veldig dårlig til å titte innom “kjentfolk” ble liksom litt isolert fra vg-folkene da jeg flyttet denne bloggen hit.. litt dumt :/ men er mye mer lettvint her, var så mye tull med Casper sin blogg der inne. Nå skal jeg stikke innom deg en tur! 😀

 4. Guro says:

  Hei og hopp! Gleder meg til å hilse på i Leto 🙂 Pepper er også påmeldt!

 5. Så spennende!
  Jeg syntes Casper der den peneste dalmisen i hele verden og såklart skal han dra inn cert etter cert hehe. Vi får bare være litt tålmodige 🙂

  Skal kanskje til Leto, men mulig jeg sitter på med venninnen min som stiller, og da har vi ikke mer plass i bilen! Men håper det løser seg! Hadde vært koselig å hilse på dere 😀

  • Lola Pagola says:

   Det synes jeg og 😀 hihi
   Hvilken dag skal du? Håper du skal på søndagen da, har også lyst til å hilse på dere. Ordner seg sikkert med skyss, går vel alltid en taxi 🙂