Nytt objektiv!

I går kom mitt nye objektiv i posten, et Nikon Nikkor AF-S 50mm f/1.4G. Hadde gledet meg til å teste det ut i dag, og det så lovende ut i dag tidlig med sol og 7 plussgrader (termometeret står riktignok i solen), men da jeg kom hjem fra uni. snødde det tjukt, og det har det fortsatt med. Så det har vel vært det motsatte av fotovær i dag egentlig. Har ikke hatt fastlinse før, så kommer til å være uvant å ikke kunne zoome i begynnelsen sikkert. Men da har jeg iallefall litt linser å velge imellom (kommer jo ikke til å slutte å bruke de andre), og de andre er ganske håpløse innendørs egentlig, og krever bra lysforhold. Etter noen tilfeldige knips inne i den mørke stuen i dag skjønner jeg at jeg har fått noe som duger til slikt mellom hendene iallefall 😀 Jeg hadde forresten en skikkelig bra hårdag i dag, men den teite snøen ødela den!

Et lite testbilde (trykk på det så vises det riktig), tatt uten tanke på komposisjon og sånn. Har brukt ISO 250, stuen er som sagt mørk, og jeg synes det er ganske lovende. Bildet er ikke behandlet, bortsett fra at det er forminsket og konvertert fra NEF. til Jpg. Jeg gleder meg til å teste det ut skikkelig!

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.