Kjeder meg, og det går litt utover Casper :P

Hmmmm… hva skal jeg finne på for å slippe å lese til eksamen da??

Booooring!

Og dette er bare en del av halsbåndene han har. Vet ikke hvor alt befinner seg egentlig, men de han har på her er de han bruker til dagelig, pluss et polstret ett med refleks som jeg glemte. Det lilla er for lite nå.

Synes ikke dette var like gøy som deg jeg…

 Og snart kommer det enda et halsbånd i posten 😀

 

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Kjeder meg, og det går litt utover Casper :P

 1. Forresten, han ser ikke ut som den mest fornøyde hunden i Norge akkurat:-) Hehe, tror det der var mer gøy for deg enn for Casper;-P Men så slipper jo han eksamen da…

  Nei han står jo aldri med halen helt nede han ha ha ha 😀

 2. Toivo har mange han også, men ikke såå mange… Men han har 3 kløver da, og masse børster:-)

  Herma litt etter deg, kjøpte tørka vom fra felleskjøpet:-) Toivo digger det, tømmer skåla hver gang:-)

  Jeg gleder meg til hermehalsbåndet kommer i posten, Casper kommer til å bli sååå kul da 😀
  Gleder meg til å begynne med kløv jeg og, eller at Casper skal begynne med det da. Blir artig, du får anbefale noen når den tid kommer 🙂
  Jeg ble visst litt påvirket av deg når det kommer til maten og, begynte å tenke at de var synd for Casper at han bare fikk det samme hele tiden, så nå har jeg kjøpt en hermetikkboks med hundemat til ham som jeg blander i maten noen ganger. 😛 Han er storfornøyd da he he 😀

 3. lakenskrekk says:

  Wow, respektabel samling, Lola! 🙂

  Joda, begynner å komme seg nå 😛 Har jo ikke hatt hund ett år engang, så det blir spennende å se hvor stor samlingen blir etterhvert (forresten var det ikke alt som var med på bildene, er så rotete, så fant ikke alt 😛 (han hadde vel ikke hatt lang nok hals heller))

  😀

 4. hipors says:

  Ja det var jo noe å gjøre for å slippe å lese til eksamen 😉

  Jeg gjør hva som helst for å unngå det ja! 😀

 5. Ann Helen says:

  Ja noen samler på halsbånd også… hehe..
  ha en fin helg og kos hunden da:)))

  Ja har fått helt dilla jeg… men har nesten klart å styre meg i det siste da. Nesten 🙂
  God helg! 😀