Løping i solnedgang og forsøk på oppstilling

Gikk en tur på isen etter jobb i dag, tester ut en fastlinse, og tenkte å kanskje få til noen oppstillingsbilder. Som vanlig fikk vi ikke tatt det perfekte bildet  jeg støtt jakter på 😛 Tok 70 bilder, og av disse ble 20 av dem brukbare… jeg hadde egentlig tenkt at med et lyssterkt fastobjektiv ville jeg bare få skarpe og lyse bilder, men slik er det visst ikke 😛 Så ble litt skuffet da jeg så igjennom bildene, så mange uskarpe. Får skylde litt på dårlig lys og da 😛

 

elegant som en elefant

snøen er dyp, men amazing batdog svever bare over

🙂

E.T prøver å se hva som skjer bak meg

kan vel ikke annet enn å bli glad når noe sånt kommer løpende mot en 😀

enda et bilde som kan føye seg inn i rekken av mislykkede oppstillinger 😛 "skal jeg liksom stå sånn? blæ..."

enda et forsøk, står ikke perfekt men for en råkjekk hund da 😀 (lov til å skryte uhemmet når man har en så fin prikk da)

er så synd at det ble så uskarpt

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.