Hurtta pro jakke

Casper har fått nytt dekken/jakke, endelig 🙂 Han har brukt et fra dogman i vinter, som er veldig bra, og jeg er fornøyd med det, men synes det er litt åpent i halsen, og ved brystkassen, så ville gjerne ha noe som er helt tett, og som jeg kunne ha under dekkenet på ekstra kalde dager. Så nå har han en hurtta pro jakke.

Så langt er jeg veldig fornøyd med det, det sitter veldig bra, skal visstnok være vanttett, og beskytter mot vind og vær. Lett er det og, og det hindrer ingen bevegelser. Synes han er fin med det på og egentlig 😛 Fargen skal være brun, det står det på lappen og, men synes den er litt udefinerbar gusjete. Synes ikke fargeutvalget på denne modellen er imponerende, de er ikke pene, og det eneste andre alternativet han kunne kledd var nok rødt, men hadde blitt litt mye av det gode. Så denne “brun”fargen er anonym, så det er helt greit.

Casper er ca 63 cm i rygglengden, men måtte ned i 60 cm på dette plagget. Har tidligere prøvd hurtta-vinterdekkenet i 65 cm, men det var uaktuelt, for det dekket jo hele tissen. Og samme var det med jakken, 65 gikk ikke. 60 går såvidt, så lenge han løfter på benet når han tisser. Skal kanskje få sydd det opp litt under magen. Men til tisper må det jo være supert at det er såpass langt.
Dekkenet er dyrt, hakket for dyrt egentlig, for Casper sitt kostet det 730 kr, men var så heldig at jeg fikk 25% rabatt. Men hadde nok kjøpt det til fullpris og, det er av god kvalitet, og sitter såpass bra at garderoben hans nå er komplett, etter mange feilkjøp. Har vel 4 dekken som enten er for store eller for små liggende her. Kanskje jeg får selge dem.

For et langt innlegg om et skarve dekken… jaja 😛

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Hurtta pro jakke

 1. Tatjana says:

  Hvorfor måtte Casper tipse Akilles om denne???? Nå kommer han til å mase i hele vinter! men muttern har ikke råååd…. 🙁 ( 🙁

 2. Lola Pagola says:

  Takk og takk for svar mtp. størrelsen! 🙂 Kom tilbake om 2 år, da er han 5 *flir* 😀

 3. emelie says:

  mysigt! 🙂 och grattis på femårdagen casper! 🙂

 4. Zebra says:

  Oi den jakken var ikke dum:) Shoppefingrene klør:)
  Men jeg må nok ha hvertfall en størrelse større:)
  Og fargen var vel eh, ja ikke knall lekker lissom, hehe:)

  • Lola Pagola says:

   Veldig fornøyd! Ja hun må nok ha hakket større 😛 Prøvde som skrevet den, og den var dritlang, hang over halen. Så passer nok zebra *ler*
   Ikke sprek farge nei… men som Unni sier, gutta foretrekker nok det litt konservative 😛

 5. Unni says:

  Den så veldig god ut!! Du vet, gutta er litt konservative i fargevalg, så han er veldig fornøyd sier han til meg, – jeg er sånn tolke-hund-menneske som kan snakke med dyr (i allefall dalmatinere) på laaaaang avstand, sånn som hun Helle Sundhaugen:-) fra Snarum. (egentlig litt missunnelig på henne, hun har gått 3 års utdannelse for å bli dyretolk og “hører” hva dyrene sier, Så er hun salmaker i tillegg!

  • Lola Pagola says:

   HAHAHAHA ja men det er godt å høre! Da stoler jeg på deg 😀 Han virker ganske fornøyd og, så du har nok helt sikkert rett!

   Ingen grunn til å være misunnelig på denne Helle Sundhaugen, du kan jo snakke med dyr (dalmatinere iallefall, bra nisje), og har ikke brukt masse penger på en svadautdannelse! Bra gjort! Du kan begynne å sy konservative mannedekken, så blir du hakket mer eksklusiv enn henne og! 😀

 6. dalmis says:

  Han kledde jo virkelig jakken sin!! Selv om jeg er enig med deg i at fargene kunne vært hakket sprekere 😉

  Den ser nå god ut i allefall!!