Hurtta pro jakke

Casper har fått nytt dekken/jakke, endelig 🙂 Han har brukt et fra dogman i vinter, som er veldig bra, og jeg er fornøyd med det, men synes det er litt åpent i halsen, og ved brystkassen, så ville gjerne ha noe som er helt tett, og som jeg kunne ha under dekkenet på ekstra kalde dager. Så nå har han en hurtta pro jakke.

Så langt er jeg veldig fornøyd med det, det sitter veldig bra, skal visstnok være vanttett, og beskytter mot vind og vær. Lett er det og, og det hindrer ingen bevegelser. Synes han er fin med det på og egentlig 😛 Fargen skal være brun, det står det på lappen og, men synes den er litt udefinerbar gusjete. Synes ikke fargeutvalget på denne modellen er imponerende, de er ikke pene, og det eneste andre alternativet han kunne kledd var nok rødt, men hadde blitt litt mye av det gode. Så denne “brun”fargen er anonym, så det er helt greit.

Casper er ca 63 cm i rygglengden, men måtte ned i 60 cm på dette plagget. Har tidligere prøvd hurtta-vinterdekkenet i 65 cm, men det var uaktuelt, for det dekket jo hele tissen. Og samme var det med jakken, 65 gikk ikke. 60 går såvidt, så lenge han løfter på benet når han tisser. Skal kanskje få sydd det opp litt under magen. Men til tisper må det jo være supert at det er såpass langt.
Dekkenet er dyrt, hakket for dyrt egentlig, for Casper sitt kostet det 730 kr, men var så heldig at jeg fikk 25% rabatt. Men hadde nok kjøpt det til fullpris og, det er av god kvalitet, og sitter såpass bra at garderoben hans nå er komplett, etter mange feilkjøp. Har vel 4 dekken som enten er for store eller for små liggende her. Kanskje jeg får selge dem.

For et langt innlegg om et skarve dekken… jaja 😛

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.