HUNDEBLOGGERE på vgb?

Jeg vet det er flere her på vgb som har egen hundeblogg, men jeg glemmer alltid å sette på feed, favoritt osv. Så derfor tenkte jeg å samle alle linker i en liste her til venstre, kanskje mest for min egen del, fordi jeg synes det er gøy å lese om andres hunder, og ikke minst se bilder, men også fordi andre kanskje kan ha interresse av det. Så kom igjen, legg igjen din link her, så legger jeg den til i listen. Bloggere utenfor vgb legges også til, selvsagt.

 Da det ble litt mange blogger som bare hadde et hundeinnlegg i ny og ned baki arkivet, ble det lite vits i å ha dem listet opp her, dette skal jo være en ren hundeblogg. Så derfor legger jeg bare til blogger som er rene hundeblogger (ja et innslag av andre ting noen ganger er jo såklart greit, men bloggen skal i utgangspunktet handle om hund. 🙂

Ps.

Legger gjerne til bloggere som har gjesteopptredener av hundene sine, så lenge man ikke må grave i arkiver fra 2006/07 for å finne siste hundeinnlegg, og at det er en litt mer eller mindre jevn tillstrømming av dem:)

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.