Han är så söt när han uler…[Video]

Photobucket

Tispa i huset har løpetid, eller er på slutten av den, og der våknet Casper til liv ja. Bildene her er tatt når jeg og Casper gikk tur alene, han går bare og klynker, og stopper vi opp begynner han å ule. Han går eksemplarisk, helt til vi snur hjemover, da trekker han som en galning for å komme frem. Når neste hund kommer i hus, er jeg ganske sikker på at det også blir hannhund altså, beundringsverdig dere som har en av hvert kjønn i hus, gutten her er iallefall helt på tuppa!

Photobucket

Ououou Tooooya, hvor er du jeg eeeeeeeeeeeeeelsker deg!!!

Photobucket

Bollekinn, noen?

Photobucket

Hvor er hun, hvor er hun, hvor er hun???

Casper ser etter Toya, som driver og trener litt bortenfor. Planen var at jeg skulle benytte anledningen til å trene litt med ham, med andre hunder i nærheten. Men det kunne jeg bare glemme, her var ikke godteri eller jeg noe interressant!

Photobucket

Photobucket

Jeg er så forelskeeeeeeet!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjempedårlig bilde, men sjekk blikket til Casper da, skikkelig ulveglis “Hø hø hø, bare vent, jeg skal nok få tatt a! (med mannfolkstemme)”

Og til slutt en liten videosnutt. Fikk ikke med meg den værste ulingen, men her får man iallefall et lite inntrykk.

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Han är så söt när han uler…[Video]

 1. Stjordal1 says:

  Jeg skulle gjerne ha kommentert dette innlegget som er veldig bra, men jeg har det litt travelt, og velger heller å kommentere det ALLER NYESTE innlegget. Rasjonell som jeg er.

  Ha ha du er en av dem ja! 😛

 2. lakenskrekk says:

  Jeg har bare hatt befatning med én dalmis. Da bestemte jeg meg for at DET skulle jeg i hvert fall ALDRI ha! Casper og Lola er i ferd med å endre synet mitt 🙂

  Så koselig da!! 😀 Det er en helt herlig rase, jeg har ikke angret meg et sekund. Hørte mye dårlig av forskjellige folk, men jeg skjønner ikke hva de mente med det… snakket vel med feil folk da. Du får få deg en dalmis, så blir det to på vg! 😀

 3. Er Toya i Bø i uka nå?

  Ja, eller hun dro i går da. Vet ikke om hun skal være her neste uke og.:)

 4. Erta-Berta says:

  Å fine Casper, he he. Luna svarte han fra stresslessen i kveld. :))) spilte videon for henne.
  Hva sa casper for noe???
  En riktig fin kveld til deg og Casper.
  🙂

  Casper sa at han ville ha dame nååååå! 😀 Casper synes også det er gøy å høre på andre hunder på video, han blir helt forfjamset 🙂
  Ha en fin kveld, du og Luna 🙂

 5. Redneck says:

  Huff, stakkars jævel…kjenner meg godt igjen! I mine yngre dager…ja

  I bet you do ja! 😀

 6. b says:

  dakkar lille gutten.:(

  He he he neeida

 7. Lola Pagola says:

  Pardon my svensk!