Han är så söt när han uler…[Video]

Photobucket

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jM5cl7MhBAc]

Tispa i huset har løpetid, eller er på slutten av den, og der våknet Casper til liv ja. Bildene her er tatt når jeg og Casper gikk tur alene, han går bare og klynker, og stopper vi opp begynner han å ule. Han går eksemplarisk, helt til vi snur hjemover, da trekker han som en galning for å komme frem. Når neste hund kommer i hus, er jeg ganske sikker på at det også blir hannhund altså, beundringsverdig dere som har en av hvert kjønn i hus, gutten her er iallefall helt på tuppa!

Photobucket

Ououou Tooooya, hvor er du jeg eeeeeeeeeeeeeelsker deg!!!

Photobucket

Bollekinn, noen?

Photobucket

Hvor er hun, hvor er hun, hvor er hun???

Casper ser etter Toya, som driver og trener litt bortenfor. Planen var at jeg skulle benytte anledningen til å trene litt med ham, med andre hunder i nærheten. Men det kunne jeg bare glemme, her var ikke godteri eller jeg noe interressant!

Photobucket

Photobucket

Jeg er så forelskeeeeeeet!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kjempedårlig bilde, men sjekk blikket til Casper da, skikkelig ulveglis “Hø hø hø, bare vent, jeg skal nok få tatt a! (med mannfolkstemme)”

Og til slutt en liten videosnutt. Fikk ikke med meg den værste ulingen, men her får man iallefall et lite inntrykk.

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.