Halsbåndfetish?

Fant ikke alle halsbåndene nå, litt rotete her. Men her er de fleste. Og flere blir det vel 😛


Skinn fra collarmania, med semsket griselær inni. Ganske tjukt, og litt voldsomt til hverdagsbruk kanskje, men veldig fornøyd.


Vinterhalsbånd fra kennel. Akkurat passe stort, og mykt og godt. Men ikke særlig pent.

 


Dette er favoritten min tror jeg, fra collarmania.com Brukes ikke så ofte, bare når han skal pynte seg litt. Har det ikke her, så fikk ikke tatt noe fancy-bilde av det.


Nyeste tilskuddet, fra ezy dog (kjøpt fra hundekroken.no) Virker veldig solid, og jeg er fornøyd med det. Er dette han bruker til hverdags nå.

Også collarmania. Godt brukt, er veldig fornøyd med dette, synes halvstrup er genialt, så det passer hele tiden liksom. Er ett av de han bruker mest.

Halsbånd som passet i en måned eller noe. Lilla og feminint  For lite nå, men sånn ellers var jeg veldig fornøyd med kvaliteten.

Styggeste halsbåndet jeg har, kostet 30 kroner på europris. Båndet som fulgte med varte i ti minutter. (og jeg overdriver ikke engang)

Hverdagshalsbåndet i skinn. Enkelt og greit, tynt og lett og trenger ikke være redd for at det skal bli skittent  Synes det er kjempefint med halsbånd med farger, og mønster, men sånn i bunn og grunn er det finest med noe klassisk.

Kjettingstrup. Ikke brukt så ofte, var egentlig bare for å jåle ham 

Valpehalsbåndet. Identisk med det over her, og kjøpt i danmark samme dag som det var bestemt at jeg skulle få kjøpe valpen  Var meget bekymret over størrelsen, var sikker på at de ble for lite… men den gang ei, det passet ikke før han var 4 mnd…

Helstrup. Bruker det egnetlig ikke lenger, men synes det er ganske pent på ham egentlig. (viktig viktig  )

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Halsbåndfetish?

 1. Redneck says:

  Smykker? Get real! Jeg mente halsbånd :o)

  Jeg vet godt hva du mente! 😀 *flir*

 2. adolph says:

  Lola Pagola i kjettingstrup og ingenting annet… prrr prrr

  Nuvel…
  Husker jeg gikk på skolen, må ha vært i slutten av barneskolen, da hadde jeg tatt på meg hunden sitt kjettinghalsbånd. Synes selv jeg var kjempetøff… :S

 3. Redneck says:

  Bare innrøm det, du har noen til deg selv også! 😀

  Ja klart 😀 Men ikke slike halsbånd som jeg har tatt bilder av her nei. Smykker er ikke å forakte! 🙂

 4. Kong Jack says:

  Fant ikke alle – hva da?

  Halsbåndene 🙂

 5. Nellikspiker says:

  Så morsomt innlegg – hverfall for oss som har hund! Takk for tipsene til nettsidene der man kan kjøpe halsbånd! 🙂

  😀 Eeelsker å kjøpe hundeutstyr 😀
  Collarmania.com anbefales virkelig, er utrolig mye kult der, og masse valgmuligheter. Eneste kjipe er dyr porto/shipping…

 6. Hilde says:

  Hah, endelig noen som har flere halsbånd enn EC og jeg!:)
  Mange fine her da, men jeg liker heller ikke strupehalsbånd.. Bruker et halvstrup til vanlig, men det er såpass stort at det ikke egentlig strammer når det er på det strammeste engang..:)

  Gubben foreslo pigghalsbånd i en periode vi ikke fikk henne til å gå fint i bånd.. Da vurderte jeg å flytte fra ham! For greier man ikke å trene hunden sin uten pigghalsbånd, så bør man ikke ha hund!:)

  Ha ha ha ja det begynner å bli endel nå 😛

  Liker heller ikke strup, synes det egentlig er en uting. Ble anbefalt å kjøpe det av en på hundetrening, da casper dro så jææævlig. Har brukt det i situasjoner der jeg må ha litt ekstra kontroll, fks. når jeg skal reise med tog og har hendene fulle. Men er ikke noe man skal bruke hver dag synes jeg, det er jo slettes ikke noe bra. Likevel merker jeg at han drar jo myye mindre når han har hatt det på, i forholdt til hva han gjør med vanlig halsbånd i noen situasjoner. Derfor går det kanskje litt opp i opp, belastningsmessig tenker jeg på-

  Pigghalsbånd er jo helt forferdelig, jeg fatter og begriper ikke hva som får folk til å i det hele tatt vurdere det… Og du har rett, klarer man seg ikke uten pigg, så skal man ikke ha hund heller…grrr!

  🙂

 7. Erta-Berta says:

  Her var det noen flotte halsbånd, ja. Bortsett fra de strupebåndene, de liker jeg ikke.
  Det øverste var jo fargeriktog fint. Hilse Casper fra Luna og gi Snutekos.:))
  Ha en nydelig Søndag.
  Klem. 🙂

  Er ikke noen fan av strup jeg heller, er ikke noe bra for hunden i det hele tatt. Har vel egentlig bare blitt brukt til trening 🙂
  Casper slikker et slikk tilbake til Luna, og sier han vil leke 😀

  Han en nydelig søndag du og 🙂 Klem