God jul og godt nyttår

Jeg og Casper ønsker alle leserne av bloggen en riktig god jul, og et fantastisk nytt år 🙂

Teknisk sett var vel både Stillwell-boken og dalmatinerfiguren til meg, men førstenevnte går jo iallefall utover Casper 😛 Dritstilig porselensfigur, fra et antikvariat 😀 Ble veldig glad for den, men jeg tror ikke kunstneren har sett en dalmatiner på nært hold eller lest rasestandarden 😛 Bak griselabben og burgerne skjuler det seg forresten et mikfofiberhåndkle, spent på om det duger, Casper er jo som en svamp! 🙂

Sånn… det var en liten bloggupdate til midnatsmessen… som begynte kl 22. Makan til pysete pave.

Tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to God jul og godt nyttår

 1. Lola P says:

  Kult, ettersøk virker artig! Høres ut som en skikkelig brukanes rase, du må legge ut masse bilder av den når den kommer i hus da! 😀

  Jeg har klikkere fra Canis, de er veldig bra, og presise. Anbefaler deg dem altså! Er de små med canis-logo. Tror de selger 5 for 100 eller noe.

 2. Lakenskrekk says:

  God jul og godt nyttår til The Amazing Batdog og den ikke mindre amazinge Lola Pagola! Takk for flotte bilder og historier!

  Fikk boka Klikkertrening (Canis) til jul, klikker også, men den smeller så høyt, at den kommer jeg ikke til å orke å bruke! Vil jo ikke ha tinnitus, heller! Får satse på å bruke en kulepenn, tror jeg 🙂
  Hunden, derimot, er ikke på plass ennå. Samboeren satte kriteriet for hund at den kunne brukes til jakt, så nå skal vi finne en oppdretter av Shiba Inu 🙂

  • Lola Pagola says:

   Så koselig at du stakk innom, må innrømme jeg savner de “gamle leserne” egentlig. Men bloggen på vg funker ikke skikkelig, blir gal av det 😛

   Klikker er gøy, fikk du klikker fra canis? Jeg synes ikke de smeller så høyt egentlig jeg, men hadde en før som smalt skikkelig, smalt når jeg trykket og når jeg løsnet, skikkelig elendig… ønsker meg også klikkertreningsboken, bestilte den fra canis i fjor, men den kom aldri frem (skulle vidresende den fra en annen adresse, så kan ikke skylde på canis)… så har ikke bestilt den på nytt. Men de har gratis epost kurs da, så det var jo egentlig veldig greit.

   Shiba inu ja, spennende! Ikke vanlig at de brukes til jakt her i Norge vel? Hva brukes den på?

   • Lakenskrekk says:

    Hey Lola,
    Jeg har fått klikker fra to forskjellige butikker, men den har vært prikk lik, foruten påtrykt butikk-logo. Gul sak. Smeller så det ringer i ørene mine. Dessuten er spennet på metallet sånn at det smeller omtrent sånn:
    KLIKK!
    …KLIKK!
    Jeg vil ha “klikklikk” 🙂 Mer presist. Jada, jeg er kresen 😀

    Shiba brukes til vilt- og blodspor, hjort, rådyr, villsvin etc, og de er visst ganske gode på agility. Vet at faren og tanta til valpene vi har i sikte er godkjente ettersøkshunder 🙂

 3. Pia says:

  God jul til dere begge her fra oss =D