Drue med snegl kr. 28 (de har…


Drue med snegl kr. 28 (de har skrevet feil) nå var jeg heldig, dette var nemlig den siste. Uskarpt bilde, men det er altså en snegle. Står her og danderer og fniser mens folk går forbi og lurer på hvorfor blitsen hagler. Tror jeg skal veie den, slik at jeg får en strekkode etikett. Så kan jeg ta den med til kassen. F9z! Jeg kan iallefall ikke forlate sneglen, vi har jo knyttet bånd.

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Drue med snegl kr. 28 (de har…

 1. 😀

  Man har ikke mer morro en man lager selv 😛

 2. Lola-Pagola says:

  Æsj da!!

 3. mairmog_8 says:

  Oy, jøss! Sneglen er jo nesten like stor som druen, jo. Hmmm, spiste kokt snegle da jeg var speider… Det var egentlig ikke så verst…! 😉

 4. Lola-Pagola says:

  hæhæhhæ!:P

 5. Breiflabben says:

  Vet du hva som er verre enn en mark i et eple?

  En halv en 😉

 6. Lola-Pagola says:

  Iiik!! Håper da virkelig ikke det haha, stakkar lille snegl! Var forresten på samme butikken i går. Ingen snegler til salgs, ikke engang et tomt skall. Glemte å kikke det stedet jeg gjemte den sist gang da. Kanskje ligger det der enda hehehe

 7. Noir says:

  Kanskje du HADDE spist den, men at det var en spesiell slags snegle som gjorde at du ikke husket at du hadde gjort det;)

 8. Lola-Pagola says:

  hihihi:D

 9. grethe56 says:

  hæhæhæhæhæhæhæ ;)))

 10. Lola-Pagola says:

  Jeg trodde den var levende, men da jeg skulle ta den av druen sin, kom det en tørr lyd, og skallet var tomt 🙁 Ikke at jeg hadde spist den uansett da.

 11. Lola-Pagola says:

  JA, jeg var heldig, fant den tilfeldigvis på en drueklase. Hvorpå jeg fnisende plasserte den rundt omkring i butikken. Det var altså meget surrealistisk… eller noe i den duren.

 12. Norwonk says:

  Snegler er jo en delikatesse. Prøv f.eks. en chili-dip.

 13. fniiis :))

  Tenk det, din HELT egen druesnegle, de er VIRKELIG sjeldne!!