Da var det gjort! Påmeldt til sin første utstilling.

 

Nå har jeg endelig tatt meg sammen, og meldt Casper på sin første hundeutstilling. Åpen klasse unghund (eller hva det nå het). Så da har jeg tre måneder på meg til å lære ham impulskontroll, ikke hoppe opp på meg når vi løper, og ikke stå med pinnerette bein når vi trener stå. Og ikke minst har jeg tre måneder på å grue meg. I går fikk jeg ikke sove før klokken ble 6. (Ok, en blanding av smånerver og sommerlatskap)

Blir jo litt gøy og da, gleder meg egentlig også. Men jeg håper litt på at noen andre har lyst til å handle ham for meg, jeg ser bare for meg at jeg kommer til å gjøre alt feil. Men men, den tid den sorg, først får vi finne oss ringtrening (altså utstillingstrening), og jobbe med passering av andre hunder og sånn.

 

 

Illustrasjon på hvordan det blir når jeg skal prøve å stille ham opp:

😛 ok blir ikke riktig så ille da men hihi (bildet er forresten fra i fjor)

Slik skal de stå:

 

 

Dalmo’s Irish coffee II, hentet fra dalmatinerklubben.no (samme far som casper)

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.