Bror!

Jeg fikk en koselig mail fra hun som har kullbroren til Casper, som også er importert til Norge, og jeg fikk lov til å legge ut bildene hun sendte meg her. Veldig gøy å komme i kontakt med kullsøsken, det er noe jeg har savnet. 🙂

Bizet – Curias Business to Dalmo

Man ser absolutt familielikheten her synes jeg, kjekke karer begge to mao.

Bildene er tatt av Siw Lynne

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to Bror!

 1. Elisa og co. says:

  Heia og tusen takk for kommentaren i bloggen min. det er såå koselig at en og annen sjel tar seg til å legge igjen noen ord en gang ibland. Det blir jeg glad for 🙂 Er ikke så ofte så.
  Ser at broren har samme kjekke trekk som Casper. Jeg sier det ikke bare for å si det, men jeg syns at Casper er en av de finere innen rasen. Arti å se alt utstyret du har til han. Du er jo rene utstyrtestern. Skulle hatt jobb i et hundeblad eller no og skrevet anmeldelser. 😛
  Grattis med AD resultatet! 🙂
  Kos deg og ha en fin uke!
  Hilsninger fra djervekvinnen og hundene!

 2. pacoblogg says:

  nydelig var han 🙂

  sv: ja,gleder meg noe sykt til å prøve trekkselen 😀 for øyeblikket ligger begge voffsene strakt ut på sofaen med kennelhost (igjen!?) 🙁 Så da blir det et par uker med ro her i heimen 🙂 Ikke alltid så lett når de har tonnevis med energi 😛 Ezydog er noe jeg bare får mer og mer sansen for 😛 Det er ikke bra når det er meg det er snakk om 😛 Skal liksom ha alt på en gang til begge hundene 😛 Er det sånn “vannski” lenke du har kjøpt? 🙂 håper dere har hatt en flott helg 🙂

 3. evy og Zebra says:

  Så gøy å se bilder av broren, og der var søskenlikhet ja..

  • Nina says:

   Ja absolutt, hadde vært skikkelig gøy å se resten av gjengen, de to som var igjen da jeg hentet ham var også nokså like i ansiktet.

 4. Gratulerer med A på albuene og ny pc 🙂
  Min nye er også en acer aspire 😀
  Broren til Casper var kjempefiin <3

  • Lola Pagola says:

   Takk 😀 Acer er bra synes jeg, veldig fornøyd, men har ikke hatt noen andre merker heller da.
   Brorsann ser kjempeflott ut synes jeg og, så utrolig gøy å få bilder 😀

 5. Pia says:

  Så lekker han var da! Minnet om Casper i ansiktet! 😀

 6. Emilie says:

  Haha, fin pute i bakgrunnen på bilde nr to der 😛

  • Unni says:

   Hi hi det var morsomt med den puta… han ser faktisk litt skyldbetynget ut også… og vi har akkurat nå en halv søppelpose stående i gangen med flere ødelagte pledd i… Må nok starte en streningsstrategi mot det.

   • Lola Pagola says:

    Hahaha så ikke puta før nå jeg *flir* ekte dalmatiner han også da!
    Unni, hvor har du dalmatiner fra? 😀

    • Unni says:

     Vi har i fra Dalmo. hund nr 2 hos oss.

     • Lola Pagola says:

      Da er våre kanskje i slekt da 😀 Hva heter den? fortell fortell, driver du med utstilling?

      • unni says:

       Hei
       De er sikkert i slekt, på ett vis! han heter Iceman, og er i fra I – litter hos Dalmo. Født våren 2007. Dalmo’s Educated Edgar er pappa’n og Dalmo’s Contessa er mamma’n!
       Vi hadde Sheila før det, hun ble 9,5 år, og var datter av Int. Ch. Gayfield Charles Brown og Ch. Elaridge White Wych. Hun hadde blå øyne:-)
       Vi har ikke vært på utstilling enda, men jeg har veldig lyst. Må bare “tørre” først! Han er selvfølgelig et prakteksemplar. Vel, det jeg mener Kristi sa da vi kjøpte ham var at han hadde en veldig flott rygglinje. Utover det er jeg ikke i stand til å bedømme ham av utseende, men av type er han en enorm personlighet.

       • Lola Pagola says:

        De er halvbrødre!! Så gøy, Educated Edgar er også Caspers far!!! Nesten på dagen ett år eldre enn C og.
        Han høres kjempefin ut, du har ikke noen bilder på nett da? Han må få seg blogg synes jeg hih
        Synes absolutt dere skal komme dere på utstilling, nkk hamar til høsten fks? 😀
        Jeg har bare stilt tre ganger, eller en av gangene ble han handlet av en annen, og jeg synes det er kjempeskummelt, men skal stille endel i år uansett, blir på en måte litt avhengig, selv om jeg angrer meg bittert rett før vi skal i ringen 😀
        http://www.dalmatinersnakk.forumr.net kjempekoselig om du blir medlem her 🙂

        (merker jeg ble veldig ivrig her nå , synes det er veldig gøy med slektninger.. *flir* )

        • Unni says:

         Så gøy da!! Jeg skal prøve å legge ut bilder – vi har på facebook. har ikke testet ut blogg – livet men “pappa’n” til Iceman er kjempeglad i ta bilder, så vi har 100 – vis:-) Men du er virkelig flink! iVi nyter bildene og vi ler og koser oss over å se hvor like de er i stilen. Kanskje jeg tør å stille hvis jeg kjenner noen der? Oppdretterne Kirsti (og Arild også) har spurt og oppmuntret litt, når vi har truffet dem på hundesvømming og litt sosialt i Frognerparken, men hittil har vi vært trege..oppdaget dalmatinersnakk nå i helgen, så her er det litt av hvert å bli med på.

         • Lola Pagola says:

          Jeg heter Nina Hedvig på facebook (og ellers i livet egentlig), så bare å legge til om du vil ^^
          Det er veldig koselig rundt dalmatinerringen, folk oppmuntrer hverandre, veldig mange trivelige dalmatinermennesker synes jeg, så det er bare å hive seg ut i det, hadde vært hyggelig å treffes 🙂
          Til sommeren er det jo også uteutstillinger, og det er litt mer uformelt (synes jeg da), så jeg gleder meg til disse, må bare finne ut hvor de er. Så det kan jo kanskje være noe å starte med.