Another problem caused by deforestation

...

Dårlig med innlegg nå om dagen, så et lite pausebilde så lenge 🙂 Snart har jeg en kicbike i hus, testet en i helgen og er frelst, så kommer et kickinnlegg så snart jeg får den. Ellers er det jo dobbelutstilling i stangehallen lørdag og søndag, så kryss fingrene for oss 😀  Gruer meg sinnsykt men blir da litt gøy og sikkert 🙂 Kameraet har fått hvilt seg litt i det siste og, siden minnekortet aldri finner veien til dataen for å bli tømt. Men NÅ bestiller jeg et med 16GB så da blir det orden på spammingen igjen 😉

Kickbike!

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Another problem caused by deforestation

 1. emelie says:

  hihi, vilken rolig bild!

 2. Zebra says:

  Gleder meg til bilder fra utstilling, og lykke til- det går bra..
  Og spennende med Kickbike, jeg holder meg til sykkel foreløpig.
  Kos dere videre i våren

  • Lola Pagola says:

   Jeg fant ut, etter å ha prøvd sykkelen, at dette virkelig er en knallinvestering altså, og at jeg ikke tror vanlig sykling kommer til å gå like bra 😛 Gleder meg skikkelig til jeg får den, rakk faktisk å bli litt avhengig på den helgen jeg lånte en 🙂
   Tusen takk, snart skal herr prikk i dusjen 🙂