om sykling, kløving og gode venner

Det har blitt mye bilder i det siste, så da kan jeg skrive litt nå. Selv om det egentlig ikke er noe å skrive om. Vel, hadde jo et lite uhell på kickbibiken her før sommerferien, slo meg ganske kraftig, og forstuet tommelen. Kort fortalt: Casper først rundt en sving. Katt. Gjerde. Kræsj! Skjedde noe med forbremsene på sykkelen, så har ikke fikset dem før nå, har egentlig ikke hatt så veldig lyst til å kjøre. Men i går fikk jeg hjelp til å reparere, så da tok jeg og Casper oss en lang tur. Og det var like gøy som før, jeg er bare om mulig enda mer oppmerksom på diverse, katter kan komme ut i fra ingensteder. Turen ble på 7.km, og Casper var god og sliten etterpå, deilig når han får brukt seg skikkelig, jeg synes ikke det er nok med vanlige båndturer og frislipp, og har vært litt slapt i det siste altså.

Caspertullingen ber pent om å få gå ut og grave ned ett griseøre. Noe han fikk lov til. Dette gjorde han i en skrent, så han sto med hodet nedover. Jeg står og ser på ham, og plutselig bikker han forover, og bakbena rett til værs, før han slår koldbøtte. Priceless!

Kløvingen må vi og skjerpe oss skikkelig på skal vi klare 20 mil før januar, ligger litt dårlig an kan man si, 23 km hittill. Men nå har jeg pakket kløven, så er bare å slenge den på når vi går tur. Planen er er å ta 3 kickbike turer i uken, kløve minst en mil, pluss vanlig turer selvsagt, han skal jo ikke belastes ekstra hele tiden. Så det så, det var vel egentlig det jeg hadde å si… eller jo, vi har gått endel tur med dvergschnauzeren Odin i det siste, fineste turkameratene det, venter på hverandre, og løper side om side. Absolutt INGEN problemer dem imellom, ingen konflikter eller rangproblemer. Odin er 8 år gammel, og har aldri måttet sette på plass Casper for å vise hvordan ting skal være. Veldig deilig med to sånne gutter 🙂

Ps. new blog in town, sjekk ut dalmatineren Bastian sin blogg

Ps.2. også lurer jeg på om jeg skal skifte layout på bloggen… liker denne godt egentlig, fargene og alt, men synes den er litt smal, og legger jo ut mye bilder. “Plager” meg at bildene blir litt uskarpe når de blir forminsket… hvad tycks? (svenska ja!)

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to om sykling, kløving og gode venner

 1. Victoria says:

  Å, tusen takk for linken til oss! Så koselig da! 😀 Litt kult å bli kjent med deg, da din blogg var et godt forbilde for min egen 🙂

 2. Lola Pagola says:

  Hahaha Pia, vet du hva jeg drømte at familien skulle stille Casper for meg… jeg var borte, og da jeg kom frem lå det en fin bunke rød, rosa og nasjonalfargede slufser på gulvet. Jeg ble såååå glad, kjempelykkelig!
  Men så tittet jeg nærmere på sløyfene, og det sto andre hunders navn på dem 🙁 de hadde bare lurt meg, Casper hadde ikke gjort det så bra han… snufs!

 3. Pia says:

  Herlige bilder (men alt for få, hallo?! ) ! C ser som alltid superhappy ut! Rålekker er han, gleder meg til å se litt slufsebilder med nasjonalfarger her fremover!

 4. Zebra says:

  Gøy å høre at du kickbiker igjen, har også lyst til å prøve..
  Så gøy at Casper også har en Odin det har jo Z også….
  Ang bloggen- bildene blir litt små og smale, men ellers fin…

  • Lola Pagola says:

   Hadde egentlig tenkt å ta den med på turen i sommer, men glemte av det. Da kunne du fått prøvd vet du 🙂 (kanskje ikke rette været da haha).

   Hmm kanskje jeg må se etter litt bredere formater… *lete*