Nye seler! :D …og et nytt triks innlært

Casper har fått to nye seler, et halsbånd og et bånd fra sniiiille Pia 😀 Jeg er superglad for tingene, de passer ham perfekt! Er kjempefornøyd med Kenjan-selen jeg har skrevet om før, men den skrangler mye når han går løs, og er rimelig tung. Dessuten vil jeg ikke at han skal bade med den heller. Så da var jeg kjeeempeheldig å få hele to stk. flotte seler, den grønne matcher camo-halsbåndet hans (det er veldig viktig! 😛 ), og den blå ser så deilig ut å ha på seg, deilig og myk! Har ikke fått testet dem ordentlig enda, eksamen og alt det der = litt forsømt hund *rødme* (iallefall når det kommer til langturer, klikkertrening er jo bare genialt, kan ta noen økter med det her og der).

Bilder!:

Den blå selen (trixie). Så på den i julen faktisk, men så hadde de jo bare små igjen.
blå trixie

Kjeeeeedelig å posere!
kjedelig

Camo-selen fra ezydog. Cool dawg oder was!
camo foran

Her ser den kanskje i minste laget ut, men hadde ikke tatt den ut på ytterste hakk.
camo bak

Båndet og halsbåndet med refleks. Mykt og godt å holde i, og halsbåndet er halvstrup, favoritt-typen min. 😀 (ble litt dårlig bilde)
blått bånd

… og der var Casper lei av å posere!
jas3

fjas2

fjas1

fjas

Så tusen tusen takk, jeg er kjempetakknemlig! 😀 Utstyret kommer garantert til å bli mye brukt! Hvis du savner det, kan du komme å besøke det *fnis* 😉

Også bare noen fåå bilder fra en annen dag.
Må skryte litt av Caspern nemlig, som jeg har mistanker om er et lite geni 😛 Han lærte seg nemlig å bukke på TO minutter! Hadde egentlig ikke planlagt/tenkt på å lære ham det, men så drev vi og klikket på parkeringsplassen da, og Casper tilbød adferd som en villmann. På et tidspunkt ble han utålmodig, og la seg i lekestilling. Så da klikket jeg, og gav godbit. Etter noen få klikk satt bukkingen inne, og dagen etterpå la jeg på kommando. Så nå kan han det. Artig!
Dette er fem min. etter han lærte det; og han poserer villig. Jeg måtte gå unna for å ta bilde og sånn, og han ble liggende “bli” kommandoen fungerer på alt den 😀

bukke

Kjøpte et skateboard i fjor til ham (gal hundeeier muligens). Et lite ett fra lekebutikken. Så nå som snøen har smeltet har jeg lyst til å lære ham å stå på det. Eller, det er det for lite til, men kanskje han kan skyve seg fremover eller noe. Vet ikke enda, foreløpig klikker jeg bare når han er fysisk borte i det med labben, så tar jeg det gradvis derfra. Poseringen sitter inne da 😛 Er det noe han er vandt med her i livet, så er det vel å bli fotografert…
skate

Også siste bildet; jeg elsker brightness/contrast funksjonen i photoshop 😀
lys

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Nye seler! :D …og et nytt triks innlært

 1. Pingback: Utstyr og produkter: Seler « Veni. Vidi. Vici.

 2. Zebra says:

  Fine Fine Casper,og så flink han er gosj.. ser at jeg må ta opp klikkertreningen igjen..
  Kos dere videre..

  Takk takk 😀
  Klikkertreningen går litt i rykk og napp her, men er gøy når man har lysten! 😀

 3. lakenskrekk says:

  Lola! Du og Casper kommer til å få meg til å anskaffe dalmis en dag!! Aaargh! Vil ha! Vil ha!

  Bildene du photoshopper blir gørrkule! Jeg ser for meg en bildevegg med Casper in Contrast. Hvis jeg handler rammer på Ikea – lager du nettshop som jeg kan handle fra? 😀

  Det er en faantastisk rase, så anbefales virkelig (bare du har en god porsjon tålmodighet og humor 😛 )

  Ja klart, lager nettshop nå ha ha
  Seriøst, hadde vært litt stilig det egentlig, å ta noen i stort format, må kjøpe meg et speilrefleks først da 🙂

 4. Anita, Ita og Jubi says:

  Jeg må le av gutten din da. Herlige bilder!! Ita har også en sånn Trixie-sele, liker den godt jeg!!

  Dessuten tror jeg at Jubi er flinkere enn Casper på brett!! Hun har frambeina oppå og løper ved siden av med bakbeina. Ikke har jeg prøvd å lære henne det heller, hun klarte det helt selv.. Men nå er det mest morsomt å bite i brettet, så selve skatingen har en pause ;o)

  Han er litt komisk ja 😛

  Da får Jubi komme hit og trene Casper litt, få vist frem skate-skilzza sine 😀 Tror jeg skal finne frem ett større brett, blir jo egentlig ikke plass til noe ordentlig skating på det lille der. 🙂

 5. Una says:

  Jeg har björkis og troll seler.. Jeg liker björkis best, den er myk og god å ha på. Troll er litt stivere, men den har refleks på hele sela så jeg er godt synlig i mørket.. når mor finner frem trollsela så pleier jeg å gjemme meg inni buret i håp om at hun skal finne frem björkissela, den er litt bedre polstra..
  sjekk ut bjorkis.com

 6. Kong Jack says:

  Alt kler den smukke 😉

  Helt sant! 😀

 7. Redneck says:

  Jeg og Casper har ganske like baller 😀

  Ha ha ha ha er det nå jeg skal si små, hårete og svarte? *fnis*

 8. Erta-Berta says:

  Fiiine Casper. Så bedårende med hjertetegningene over øynene.
  Forstår deg godt jeg Casper, det å posere sååå lenge.
  det orker ikke Luna heller…Hi hi.
  Snutekos fra Luna og Klem fra meg. 🙂

  han har et blikk til å smelte helt av ja 😀
  Stor kos til Luna og deg 😀

 9. Una says:

  Flink å posere du Casper.. mye flinker enn meg, jeg har ikke tålmodighet til å stå i ro så mor får tatt bildene sine..

  Ser fine ut de selene dine, mine seler er bare trekkseler, og alle halsbanda mine er kjøpt i butikken for hundekjørere så de er sånne som alle sledehunder har..

  Jeg har forresten fått overta bloggen til mor nå så nå har jeg og min egen blogg 🙂

  voffs..

  Jeg skjønte det med en gang jeg møtte mennesket mitt at her måtte jeg være fotogen 24/7, hun tok bilder av meg fra første sekund 😛

  Jeg synes du skal be mammaen din ta en titt på collarmania.com, kanskje er du heldig og får et råååsa skinnbånd eller noe! Mammaen min sier at jeg også skal få en trekksele snart, det er omtrent det eneste jeg ikke har. En nomesele av noe slag, kanskje du har tips om hva som er bra?

  Nå skal jeg inn å titte på blogg! Også legger jeg deg til i listen på siden her jeg. 🙂

  *uuul*