NKK-Lillestrøm “Dogs4All” ’09

Jeg og Casper dro til oslo på fredagen, slik at jeg kunne ha lørdagen på å gå rundt på utstillingen for å shoppe og glo. Sto opp tidlig lørdag morgen, og møtte Silje på osloS, og sammen tok vil toget til lillestrøm. Startet med å se på golden retrievere, og fikk sett halvsøsteren til hunden hennes. Mye spennende å se på, og fikk da brukt litt penger og, bla. på en targetstick til nesten 200 kr som jeg presterte å knekke da jeg skulle vise den frem hjemme (snufs).

På søndagen skulle dalmatinere stille, og jeg hadde meldt på Casper. Sto opp klokken 6, helt forferdelig, og dro ned til stasjonen, rakk toget i siste liten. Der møtte jeg to sonen-hunder med eier, Kee-Kee og Lundii 😀 Kjempekoselig, og vi tok toget sammen. Kee-Kee syntes Casper både var litt stor men også morsom, så hun ertet ham med å ta labbene i ansiktet hans som en katt 🙂

Fremme i messen møtte jeg Guro som skulle handle Casper for meg, og hun fikk ham til å stå perfekt ved første forsøk, helt fantastisk. Har aldri fått frem vinklene hans jeg, men jammen meg har han dem han og, og det sto også på kritikken 😀
Jeg var totalt nervevrak utenfor ringen, om mulig værre enn når jeg handler selv, men det gikk veldig bra, han var kjempeflink, men fant ut at jeg måtte stå slik han så meg, ellers ble han stresset, mammadalten. Veldig gøy å se ham handlet av en proff, nå sitter du i saksa Guro ^^
Jeg må lære meg trikset med å stille ham opp jeg og gitt.

Resultatet ble 1. uk, 4 ukk, og dagen min var gjort da jeg så den røde sløyfa 😀 En nybegynner som meg trenger ikke mer for å bli fornøyd.
Fikk en veldig fin kritikk, og det som trakk ned er jo ting under utvikling, ryggen er ikke helt ferdigsatt enda, men det kommer nok regner jeg med.

Her er krikken. Var helt utrolig slurvete, så jeg klarer ikke tyde alt.
Meget velbygd hode, med fine ører og bra bet, savner p4 på begge sider. Stabil?Steil? overlinje, fine vinkler, utmerket kropp, utmerket ben og poter, rør seg ut(merket?) fra siden, må stramme opp fr(ont?). Tiltalende side siluett

(rettet opp litt 8 des09)

En veldig koselig og slitsom helg, og fikk møtt mange kjente og noen ukjente. Og alltid koselig å møte folk fra dalmatinerforumet og sonen 🙂

Bilder ble det også noen av. Starter med Dalmatinerne, selv om de var på søndagen.

(Resulater og bilder av dalmatinerne finnes på http://www.kenneldotcom.net )

Photobucket
Vakre Pepper (NUch Dalmrosa Gaute Pudding)

Photobucket

Photobucket

Casper øver før ringen

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Casper nest fremst

Photobucket

Jakko (Prikken og Streken Asterix)

Photobucket

Vet ikke hvem dette er

Photobucket

Toro (Dalmrosa Toro Bearnaise)

Photobucket

Master (Dalmo’s Headmaster II )

Photobucket

Forloveden til Casper 😛 Jubi (Skvå Jubilation). Akkurat blitt 9 mnd og skal debutere i Junior.

Photobucket

Junior(?)-tispe

Photobucket

Jubi debuterer! 😀 1jk 3jkk(?) og HP!

Photobucket

Photobucket

Jubi blir grafset på av dommeren

Photobucket

Photobucket

Flott junior-tispe, ikke sikker på hvem dette er.

Photobucket

Photobucket

Casper på slideshow

Photobucket
Photobucket

Photobucket

 Dalmatiner-standen på rasetorget  med Pepper som flott representant:D

Også bilder av andre raser. Ble lørdag og søndag om hverandre her.

Tar forbehold om at jeg kanskje har bommet på noen raser her 😉
Photobucket
Pyreneisk gjeterhund

Photobucket

Hvit gjeterhund

Photobucket

Golden Retriver

Photobucket

Flatcoated retriever

Photobucket

Portugisisk vannhund med nydelig farge

Photobucket

Amerikansk Cocker spaniel

Photobucket

Australian sheperd styles før ringen

Photobucket

Hopp?

Photobucket

Photobucket

Portugisisk vannhund

Photobucket

Labrador-førerhunder

Photobucket

Dogo Canario

Photobucket

halvsøsteren til Toya

Photobucket

Photobucket

Schaefer

Photobucket

Labradorvalp

Photobucket

bordeaux dog (fransk mastiff)

Photobucket

Luftegården

Photobucket

Jack eller parson på eiers skulder 🙂 praktisk!

Photobucket

Toivo ( Nordanlidens Toai’vo). Samme plassering som Casper bare i åpen (1ak 4 akk)

Photobucket

Toivo

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Portugisisk vannhund med en nydelig farge

Photobucket

Engelsk bulldog

Photobucket

Boxervalp

Photobucket

Toivo

Photobucket

Photobucket

Toya

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Agility

Photobucket

Malenois i agility

Photobucket

Engelsk mastiff utenfor messa

Photobucket

Faraohund (tror jeg)

thats that 🙂

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to NKK-Lillestrøm “Dogs4All” ’09

 1. Mange fine bilder her!

  Det var en flott kritikk han fikk. Tipper det skal være meget velbygget og ikke meget velbuet på kritikken til Casper. “bra bet??? savner(?) p4 på begge sider” er bra bitt (dvs saksebitt) p4 (premolar nr 4 telt fra hoggtann. Du har vel lagt merke til et åpenrom der fra før…) mangler på begge sider. Det er endel tannmangler på dalmatinerene så det er ikke noe å bry seg om. Du kan komme bort i dommere som kan gi blå sløyfe bare p.g.a. tannmangel men de er det heldigvis ikke så mange av.

  • Lola Pagola says:

   Takk 😀

   Ja er fornøyd med den altså, og det som er negativt (bortsett fra tannmangel) er jo ting som kan komme seg etterhvert, regner med at det gjør det. Bet =bitt….selfølgelig, leste den litt fort her, og tenkte det var en forkortelse. Var klar over tannmangelen ja 🙂 På hundefestivalen presterte jeg jo å “hjelpe” dommeren ved å si at han manglet p4 nede… så utrolig teit 😛 men han skrev det faktisk ikke på kritikken engang, og sa bare at det spilte ingen rolle, det var helt vanlig. Fikk det heller ikke på kritikken på hamar. Men har fått tips om å holde meg unna tyske dommere da. Og at han vil falle i smak hos engelske.

   Velbygget ja, såklaaart! Velbuet var et litt rart begrep å bruke synes jeg *ler* Takk for hjelp, ble litt klokere nå.

 2. evy og Zebra says:

  Fine bilder, gøy at du tok bilder av standen.. Kjedelig at jeg ikke fikk preka så mye med deg, men sånn er det på utstilling. Fine bilder..

  • Lola Pagola says:

   Takk 🙂 Ja måtte jo forevige den, selv om det ble litt slurvebilder, var jo helt fult av mennesker.
   Litt kjedelig det ja, at det ikke ble mer skravling… men sånn er det ja, jeg var heeelt kjørt jeg, gikk rundt i ørska resten av dagen hahaha

 3. Den så jo god ut da:) Det ble en slik Laika kombi trekksele på oss. Gleder meg til å få prøvd den skikkelig!:)

 4. Jaa, vil gjerne ha fler om du finner 🙂
  Hun er egentlig mye i aktivitet. Men skal begynne å la henne trekke som smått nå når det blir skiføre. Kjøpte trekksele i helga 😀
  Hun har aldri fått trekk for det tidligere, men tipper de stiller mer krav etterhvert som hun blir gamlere.
  Men lykke til videre med Casper, han er som sagt nydlig 😀

  • Lola Pagola says:

   Skal sjekke om jeg har noen 😉
   Ja synes hun så veldig bra ut jeg, hvor gammel er hun?
   Forresten skrev jeg feil link, selen er fra http://www.non-stopdogwear.no/ eneste jeg fant som passet på casper faktisk, prøvde alt fra kennel til breeders, men alt skurret. Men denne er jeg veldig fornøyd med. Håper du blir fornøyd med din og 😀
   Ja tror de blir litt strengere jo eldre hunden er 🙁 hehe

   Og takk for det, er ganske fornøyd med ham kan jeg si 😀 <3

 5. Hei 😀

  Gratulerer med rødsløyfe, Casper er jo helt nydelig!
  Er det greit om jeg stjeler bildet av Kassi? (bildet det står junior(?)tispe under) Har vært gøy å hatt det 🙂
  Også lurer på om dere har hatt det “problemet” med buet rygg? Kassi har det, så jeg lurte på om han også har hatt det, og i tilfelle hvordan han fikk stabilisert seg?
  Mvh Lisbet

  • Lola Pagola says:

   Heisann 😀

   Ja for all del, det må du bare ta 🙂 Jeg kan godt se om jeg tok noen flere og.

   Han har litt buet rygg iblandt ja, han er ikke helt stabil enda, må få mer muskelmasse der og sånn tror jeg. Men jeg regner egentlig med at det er noe som vokser seg til ja, håper han begynner å strekke seg mer ut etterhvert. Så jeg vet desverre ikke hvordan man stabiliserer slikt, man må bare ta tiden til hjelp tror jeg. Tror det er rimelig vanlig på unge hunder, og Kassi er vel junior hvis jeg ikke tok feil, så da går det seg nok til 😉

   Jeg går endel med Casper i trekksele (fra hundeutstyr.no tror jeg, non-stop selen heter den iallefall, veldig bra), og på den måten får han jo trent seg opp på en annen måte enn når han løper løs, eller i bånd. De bygger bra muskler av å leke med andre og, å løpe løs i skog og sånn. Så vil tro at det er det som hjelper, samt at de vokser 🙂 Hvis hun er veldig ung enda er det kanskje ikke så lurt at hun trekker så mye da, men litt går jo fint. 🙂

 6. Kristin says:

  Hei 🙂

  Hyggelig å hilse på deg på Lillestrøm! Casper er jo bare skjønn da. Grattis med rødsløyfa, neste gang blir det cert vettu 🙂

  Og så mange fine bilder du har tatt 😀 Kjenner den kremgule portisvalpen, Alba. Hun er skikkelig søt 😛

  • Lola Pagola says:

   Hei 😀 hyggelig å hilse på deg og! Jeg går egentlig ikke å spør folk om de er fra sonen, men må ha kjent igjen Frøken eller noe altså! Tok et bilde av henne men jeg skjønner ikke hvor det tok veien…
   Cert hadde vært gøy!

   Var det Alba hun het ja, kjempesøt! Og myk pels! Måtte jo bare spørre eieren om jeg kunne på kjenne på henne *rødme*

 7. Monica says:

  Her var det masse flotte bilder fra helga 😀