Ludde, kutt i poten og snø

Veldig lenge siden Ludde har fått vist seg frem her på bloggen, men her kommer et knippe bilder av vaktundulaten 🙂

Også litt Casper. Han fikk et kutt i poten etter NKK lillestrøm, må ha skjært seg på et glasskår. Ser ikke så ille ut på bildet her egentlig, men hvis man ser det i virkeligheten ser det nesten ut som om endel av tredeputen bare er skåret rett av.  Vi oppdaget det ikke før vi så det var blod på gulvet, og da jeg tok på poten hans for å se klynket han. Og hvis Casper klynker, da er det faktisk vondt, han har innmari høy smerteterskel. Nå har det gått over en uke siden det skjedde, og såret gror bra. Han mistet potesokken på tur her om dagen, og da gikk det litt opp igjen, men nå ser det ut til å bli bra. Går uten potesokk inne, også får han på babysokk pluss potesokk på tur, slik at det holder seg rent og ikke blir åpnet opp av grus osv.

Har blitt lite frilek på ham den siste uken da, kjedelig med bare båndtur. Men best å la det få gro helt, så er det full guffe igjen.

Snøen har også kommet nå, eller nå holder den på å stikke igjen da, men ble noen dager med snøballfaninging på ham da. Ser rimelig frossen ut på bildet der, med vond vestrefot.

Jo, så var det det siste bildet der da. Casper er jo en liten pubertetslus,  men jammen meg legger han seg på rygg for 8 år gamle Odin. Dvs, jeg tror eeegentlig ikke han mente å være så underdanig, var vel mer at den hunden min har det med å ligge på gulvet og sprelle på ryggen, og da kan jo ikke små schnauzergutter dy seg. Men Casper fant seg i det han, selv om jeg tydelig ser at han ikke er den samme smiskevalpen han var før, men på vei til å bli en trygg og flott voksen hund. Vel… voksen kan jeg kanskje ikke beskylde ham for å være enda da, makan til barnslig hund skal man lete lenge etter 😀

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.