10 Responses to Jævla Dalmatiner

 1. simonsen06 says:

  Lola Pagola.. Når vi nå først er igang.. Vet du hvrdan man trackbacker også…? Andres og egne innlegg..

  Eller..heter det noe..annet nå…?

  Vet du, jeg tror det går automatisk nå… eller, da jeg lagde innlegget “Casper 1 år i dag” la jeg med endel linker til bilder som ligger i den andre bloggen min. Og når jeg gikk inn på kontrollpanelet mitt på den andre bloggen, så jeg at det var flere kommentarer som skulle godkjennes, og det var altså trackbacks. Så om man linker til en annen blogg, så får de beskjed (om de har har valgt å motta trackbacks da)
  Hvordan man ellers gjør det, vet jeg ikke.:)

 2. Fru_Blom says:

  Jeg blir stadig imponert over hvordan VGB-folka til stadighet klarer å overvurdere mine dataevner jeg altså..

  Kan du være så snill å fortelle meg hvor jeg skal skrive inn bloggadressen min? Kontrollpanelet er blitt noget bedrittent i det siste 😉

  Når du går inn på kontrollpanelet ditt, havner du på “din profil”

  Hvis du scroller litt nedover, til kontaktinfo, er det et felt der du kan fylle inn nettsted, altså adressen til bloggen din. Og gjør du det, skal navnet ditt bli klikkbart 🙂

 3. Fru_Blom says:

  …Prøver du å si at adressen min har forsvunnet på mystisk vis? :O

  Jepps! Etter omlegningen må man legge den til manuelt, slik at navnet ditt blir klikkbart, når du fks. legger igjen kommentarer i andre blogger. 🙂

 4. simonsen06 says:

  Thx a lot, det funket…!!! Me happy….:)))

  Så bra! 🙂
  Teit opplegg, håper de fikser det.

 5. Fru_Blom says:

  Skal si det var glød og iver over de derre voffelydene på slutten der!

  Ha ha ha du orket å høre på hele ja 😛
  Du, hvor er bloggen din forresten, du har jo ingen addresse her, du må legge den til i kontrollpanelet 🙂

 6. simonsen06 says:

  Men du har i det miste klart å få opp den videoen, how, how, please tell me..

  På forhånd takk…!!

  Jo, det skal jeg fortelle deg! Du henter EMBED koden fra youtube (eller der du henter video), går inn på HTML greia når du skriver innlegg, limer den inn der og FORTER deg å trykke publiser. Autolagringen ødelegger nemlig kodingen, så videoen ikke vises. Du må gjøre det samme igjen om innlegget skal redigeres. Hvorfor det er slik vet jeg ikke, men var Catalyzator som hjalp meg med det 🙂 😀

 7. Redneck says:

  Jess! Darling! *smask* 😀

  Yeah! Nå fungerte forresten bloggen igjen, at sidespaltene vises uansett. Ja ja

 8. Redneck says:

  Døøh, prøv en gang til…pust rolig og trykk på alt…

  Fikk det til!! Jeg sverger, jeg har vært innom ALT på bloggen for å endre det tidligere, men det har ikke vært noen mulighet for det. Nå er det noe galt med hundebloggen da, den vises ikke riktig. Om man går rett på bloggen, altså ikke inn på noen innlegg, vises ingenting i sidekolonnene… og før var det ingen google annonse der osv.
  😀 Endelig

 9. Redneck says:

  PS: få deg en avatar da, Darling?

  Jeg får det ikke til, finner det ikke noe sted i kontrollpanelet, rart, for det var ikke noe problem med den andre bloggen.. :/

 10. Redneck says:

  *applaus* 😀

  Lurer på hva de røyker for å komme på slike tekster? Og den fløyta! Hæhæhæhæh!

  Ha ha ha ja den er helt jævlig!