Caspers første kløv!

De siste månedene har det blitt mange “første ganger” for Caspern, som har blitt så stor at han kan brukes litt hardere fysisk;  første gang på ski, første gang på sparktur og nå første gang med kløv. Eller vi har ikke testet den i bruk enda, men den er i hus iallefall.  Den var jo på ønskelisten, og valget falt på ruffwear approach pack. Da jeg bestilte den fra canis sto det at den var utsolgt, og at jeg måtte regne med 10 – 20 dagers leveringstid. Men et par dager etter fikk jeg mail om at kløven var sendt, og i dag kom den. Jeg må innrømme at jeg ble litt bekymret da jeg så at pakken fikk plass i postkassen, sammen med en god bunke reklamer. Hadde bange anelser om at nå hadde jeg bommet totalt på størrelsen, og at den var det bare å sende i retur.

Men heldigvis, da jeg pakket den opp var den akkurat så stor (eller liten) som forventet, og den satt som et skudd på Casper. Vanligvis blir jeg usikker på om ting er i riktig størrelse, men her er det ingen tvil. Hadde den vært større hadde den bakerste reimen gått over tissen hans nemlig ;). Tror denne størrelsen er veldig passende for vårt bruk, dagsturer, turer til butikken, stranden, byen osv. Jeg synes det blir unødvendlig med en kløv som i seg selv veier flere kilo, og henger ned til bakken (ok satt litt på spissen). Så nå blir det kløving på oss, gleder meg 😀

Jeg skal skrive en liten anmeldelse av kløven når vi har fått testet den i bruk. Legger med noen bilder av den. Den er tom og har fortsatt pappgreie på toppen.

ruffwear approach pack, størrelse Medium

...

ferdig?

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Caspers første kløv!

 1. Lola Pagola says:

  Det høres bra ut, så lenge den er stabil, og hun ikke får gnagsår så er det sikkert riktig 🙂

  Bare koselig, og takk skal du ha 🙂

  ps. meld deg inn på dalmatinerforumet da *verve*

  http://www.dalmatinersnakk.forumr.net

 2. Nils says:

  Jepp.. vi har ei dalmatinerfrøken. Omplasseringshund på 5 år som kom til oss her på forsommeren.
  Næh.. det er ikke noe mer å stramme på i brystet. Men i bruk virker det som kløven fungerer godt, så jeg tenker vi sier oss fornøyd.

  Takk for hjelpen! Flott blogg!!

 3. Nils says:

  Vi kjøpte den samme til vår Fia. Kløven virker å være i svært god kvalitet og god i bruk. Enkel å justere. Lurer bare på om jeg har bommet litt på størrelsen… Jeg synes den sitter litt sklakt i brystet. I bruk virker den derimot fin, siden hun beveger seg fint i den og passformen er god.
  Hvordan sitter deres kløv i brystet på hunden?? helt tight.. eller er den romslig. Er litt usikker på hvordan den skal være.

  • Lola Pagola says:

   Du får ikke strammet den mer i brystet da? (kanskje dumt spørsmål, det har du sikkert prøvd). Den sitter rimelig stramt på Casper, men får et par fingre imellom reimene. http://vandalmis.files.wordpress.com/2010/08/klov.jpg her ser du hvordan den sitter i front på ham. Den grønne reimen er kanskje ikke så stram, men jeg er litt usikker på hvordan kløven skal sitte ideelt, men den sitter stabilt så antar at det er riktig på ham.

   Jeg fulgte størrelsestabellen jeg fant på ruffwear sine sider, og det stemte bra iallefall, hadde den vært større hadde den bakerste reimen gått over tissen. Hvilken rase har du? Dalmatiner?

 4. aussienator says:

  Gleder meg til å lese anmeldelse! 🙂 Vurderer å kjøpe en til Janko & Obi, men får høre hva du mener først. 😛

 5. emelie says:

  vi köpte faktiskt en likadan för några dagar sedan! tycker också den verkar ha perfekt storlek! eftersom berit inte kommer få bära så tungt iaf så känns den perfekt. 🙂