Caspers første gang på utstilling (som tilskuer)

Dro på en utstilling for å se hvordan det var, har ikke vært siden jeg var mye yngre, og da var jeg vel egentlig mer opptatt med å hamstre forprøver til blandingshunden vår enn å se på andre hunder… (jeg ble ganske grådig, og endte vel med at vi kastet det meste… )

Hadde ikke meldt på casper, han må uansett omregistreres til Norge, og det får jeg jo aldri gjort så… Casper er ikke trent på slike miljøer i det hele tatt, så hadde vel regnet med at han skulle være i hundre. Og det var han også, startet utenfor hallen, og ble verre inni, ble nødt til å ta på ham halti-grime. Og det fikk jeg endel ukoslige blikk på, men det var plent umulig å holde ham ellers. Og halti tiltross, jeg er så støl i skuldrene og albuene i dag at det gjør vondt, og sånn pleier det ikke å være, han er jo ikke så ille ellers egentlig. Men men, fikk sett dalmatinere, møtte en som har to dalmiser som bor i nærheten av meg, og jeg som ikke visste det… så nå får Casper lekekamerater iallefall, synd at jeg ikke visste det før, for skal jo flytte snart.

Casper siklet fælt på Zebra, søte jenta som tok tispe-certet. Grattis 🙂 Bloggen hennes er her.

 

Ellers var han ganske rolig når vi først satte oss ned, veldig avslappet. Han har alltid vært slik, at han lett faller til ro, han lå jo spredt utover midtgangen på en utecafe da han var 3 mnd gammel, åpnet ikke engang øynene når folk tråkket over ham 🙂 Litt mer årvåken nå kanskje, men behagelig hund iallefall 🙂

Var iallefall gøy å se andre dalmatinere i levende live, så får vi se om jeg stiller Casper en dag og. Men her må det nok litt (mye) trening til ja.

Dagen etter var jeg der også, sammen med to andre, Cristian som skulle stille Toivo, finsk lapphund. Må ærlig innrømme at spisshunder ikke er min favoritthundegruppe, men Toivo er virkelig helt nydelig! Og han og Casper gikk overraskende bra sammen, ble ikke noen lek, men heller ingen krangling 🙂

Christian og Toivos blogg er her.

 

Tok ikke med meg Casper på søndagen, hadde lyst til å gå litt rundt og se på forskjellige raser, var endel spennende. Hadde planer om å se grand danois, bullmastiff, cane corso, amstaff og noen til, men ble vel stort sett å se på golden retrivere, siden hun jeg bor med har en. Og det var helt greit, fikk egentlig sett det jeg ville se. Planen var jo å svi av masse penger og, men overraskende nok kjøpte jeg bare en ting, et bånd jeg har hatt lyst på en stund. Fikk også fôrprøver fra felleskjøpet, valpepakke med matskål og leke, og da var jo jeg storfornøyd 😀

Casper ble veldig glad for tauleken, selv om den er ganske liten 🙂

Oppdaget mange “nye” raser, som jeg før bare har sett på avstand, eller på bilder. Blant annet ble jeg ganske forelsket i saluki og greyhound, og jeg har egentlig aldri vært så opptatt av mynder. Mistet også sansen for et par raser som har fasinert meg på bilder, staffe og amstaff. Penere på bilder altså… men er kanskje fordi jeg alltid innbiller meg at amstaffer er så store i forhold til det de er. Grand danoisene var helt fantastiske, elsker virkelig den rasen, og hadde det ikke vært for den korte levealderen, skulle jeg skaffet en om noen år… men orker ikke tanken på å ha en hund det ikke er uvanlig å finne død på sofaen i 6 års alderen… huff. Men er ingen raser jeg heller ville hatt en dalmatiner, så er egentlig ikke sånn at jeg går og sikler på andre raser, og tenker at Casper kanskje burde vært noe annet. Så da har jeg vel gjort rett valg da:) Og er vel ganske sannsynlig at dalmatineren er den eneste rasen jeg kommer til å ha i maaange år fremover, når jeg blir gammel og grå må jeg vel kanskje skaffe meg en liten hundefjott.

Tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.