Nytt objektiv

Fikk et nytt objektiv til bursdagen min 🙂 Har hatt speilrefleks ett år omtrent nå, og bare brukt kit-linsen. Synes det har tatt bra bilder jeg, men har savnet litt mer zoom og lysterkhet. Så nå har jeg et sigma 18-200, som later til å være et veldig bra valg. Litt uvant å ha så mye zoom, men det venner jeg meg nok til ja. Her kommer et knippe bilder fra første tur med det.

Casper er snurt fordi han må sitte på gulvet, og ikke i bilsetet.

rampegutten

glad hund, det er iallefall sikkert 😀

klart jeg får stå på bordet

hva driver du med a?

En ting er sikkert, dalmatineren røyter… mye! Her har jeg bare sittet og klappet ham (mot hårene da). Liten vits i å røyte nå spør du meg, noen tykk vinterpels får han jo uansett ikke 😛

bloglovin

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Nytt objektiv

 1. Susanne says:

  Så fine bilder du har tatt! Har lurt på å kjøpe meg et 18-200mm objektiv selv.
  Kan jeg spørre deg om du har redigert første bilde og hvordan du har gjort det? Det var spesielt fint 🙂
  Håper du legger ut flere bilder som er tatt med samme objektiv. Alltid kjekt å se en del bilder tatt med objektivet jeg vurderer å kjøpe før jeg bestemmer meg.

 2. Pia says:

  Tack för besöket i min blogg 😀 Alltid roligt när folk kommenterar . Vilka super fina bilder jag hittade här på Ljuvliga prickar som ser ut att fälla lika mycket som mina 😉 Jag lägger in om en prenumeration så jag inte missar mer av er 😀

 3. Hei takk for kommentaren i bloggen min! *S* Flexibåndet kjøpte jeg på Ebay. Søk på Flexi long 3. Jeg har hatt mitt gamle i mange år, uten at det har blitt ødelagt, selv med rykk og diverse slit av stor dobbis. Så jeg er veldig fornøyd. Men det må være den originale da 🙂
  Flotte bilder! Har såå lyst på bra kamera selv! det får bli en gang i fremtiden..
  Vi snakkes!

  • Lola Pagola says:

   Ah, da skal jeg søke på ebay (som er et faarlig sted for folk med utstyrsdilla :S )
   Lurer på om flexien jeg hadde nå ikke tålte en tur i mjøsa, pluss å bli rykket skikkelig i av Casper… men har hatt maaange flexier til andre hunder opp igjenom årene, holder sjeldent mer enn et halvt år. Mulig det må tas bedre vare på 😛 Har alltid hatt de orginale.

   Takk for det! 🙂

 4. Takk for hyggelig kommentar på vår blogg! Utrolig fin hjemmeside du har selv, og fin dalmis! Har faktisk tittet litt på den allerede før Jesper kom hit;-) Gratulerer med nytt objektiv – gleder meg til å se flere fine bilder!

  • Lola Pagola says:

   Å så koselig, at du har vært innom her før 😀 morsomt å vite hvem som leser bloggen, er mange treff men ikke like mange kommentarer :O)

   Takk skal du ha! Og så morsomt med enda en dalmatinerblogg, er jo dem det er morsomst å lese *flir*

 5. emelie says:

  fina bilder! och grattis i efterskott på födelsedagen! 🙂