Gossip Lola sitter…

Gossip Lola sitter på samme kafè som Sylvia Brustad. Lokalet høres ut som et undulatbur. En mann løfter opp ungen sin, og stanger dets hode i taklampen. Hardt. Ungen gråter ikke. Flink unge. Men Lola ler. Høyt. Så høyt at hoder snur seg. Lola finner glede i andres smerte. Lola er en smertevampyr.

Bookmark the permalink.

15 Responses to Gossip Lola sitter…

 1. Lola-Pagola says:

  Haha samme her, eller jeg blir flau når jeg faller, reiser meg fort opp, og later som jeg ikke fikk vondt.Selv om jeg har mest lyst til å gråte.

 2. Redneck says:

  Red ler alltid så godt når han ser folk falle på is og glatt føre. Når han selv faller, banner han derimot som en tyrk. Nå, i satt alder, faller han ofte stygt, som en sekk med tørr ved. Han har problemer med å komme seg opp.

 3. Lola-Pagola says:

  #7 Aha I see, kan skjønne det ikke er noe gøy nei!

  #8 Det kunne vært festlig ja! 😀

 4. btidag says:

  hvorfor var det ikke Brustad som stanget hodet…. bare for å sjekke at det virket ….

 5. Mirabai says:

  Nei Lola, det er ikke morsomt når barn slår seg skikkelig, men jeg måtte jo le litt av beskrivelsen din da. Jeg kan love deg at det ikke er morsomt når snuppa di detter på huet ned fra sofaen f.eks.

 6. Lola-Pagola says:

  Nesten vipper ingen mann av hesten, så bedre lykke neste gang. (Til meg altså).

  Så trist at du kjeder deg. Eller ikke trist da, men så kjedelig at du kjeder deg. Ta en titt innom http://www.transbuddha.com, der er det ofte endel finurligheter… og ufinurligheter.

  🙂

 7. nisselue says:

  Nisselue kjeder seg i dag. Lola fikk ham NESTEN til å le. Han skal vurdere å ta bilder selv når han er ute og legge den ut med en liten kommentar. Inspirert av Lola, altså 🙂

 8. Lola-Pagola says:

  Fnis ja… var litt synd på det egentlig. Men da jeg jobbet i barnehage var jeg veldig flink til å trøste altså, lo aldri av barna da. (heldigvis). Men det morsomme var vel egentlig foreldrenes reaksjon da…

  Jeg er egentlig snill altså!

  *ro ro*

 9. Lola-Pagola says:

  Barns som slår seg er ikke så verst underholdning. 😛

 10. Lola-Pagola says:

  Skulle egentlig sende med et bilde av noen undulater, men så streiket mms, ville ikke levere. Dumme blogge, tilbake til ren og skjør sms… skjør ja, fordi at ett innlegg uten bilder er meget skjørt.

 11. Lola-Pagola says:

  Ja… litt stygt, og klarte ikke slutte heller vet du… uff

 12. carpe50 says:

  fy deg, Lola!

  Staakars lille barnet…

 13. Mirabai says:

  Nå sitter jeg og ler litt også 😀

 14. olepetter_9 says:

  Hehe.. Oi, oi… Stygt å le men…